Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen videókártyát?
- OLED monitor topic
- Hobby elektronika
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- OLED TV topic
- Kivizsgálja az Arc meghajtó magasabb többletterhelésének az okát az Intel
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hisense LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pro Koryak
addikt
válasz
Attila2011 #12605 üzenetére
Akkor kérd meg, hogy azt a tévét aktiválja, hogy az övé. Habár lehet folyamatosan aktiválni kell a tévét.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
Attila2011 #12608 üzenetére
Fair, nem fair ez lesz mindegyik szolgáltatónál idővel. És nem vitába akarok szállni senkivel sem, de benne volt már akkor is a Működési feltételekben az, hogy háztartáson kívül nem osztható meg az előfizetés amikor én ~5 éve először előfizettem, így szerintem ez a kiegészítő lehetőség még mindig jobb, mint az, hogy aki megosztja másokkal annak az előfizetését felfüggesztik. De megértem a te álláspontodat is. Én pl. a nagyobb csomagot nem vagyok hajlandó fizetni csak azért, hogy jobb felbontásban és több eszközön nézhessük a tartalmakat, mert más szolgáltatónál nincs ez a sávos árazás (még) és kifejezetten drágállom a legmagasabb csomag árát.
-
Theodorci
tag
válasz
Nem kell feltétlen "háztartást" létrehozni. Vegyétek ki a tvket az egészből. Mindenki telefonon/laptopon nézze és onnan játssza ki tvre. A háztartást a tvhez köti.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
Ezer forint a vendég fiók, más megoldás nincs. VPN tiltott téma a topikban.
-
Pro Koryak
addikt
válasz
Attila2011 #12603 üzenetére
Webes felületen = böngészőben nem kér semmilyen aktiválást. Pl. laptopot ráköti tévére és kész vagy laptopon, pc+monitoron nézi. Igaz így max. fullHD lesz a képminőség.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban nem kerülhetnek említésre:
* A havidíj csökkentése érdekében történő lokalizációs csalások (Regisztrálok Törökországból mert olcsóbb lesz stb.)
* Családalapításhoz partnerek keresése.
Az ilyen hozzászólások azonnal törlésre kerülnek, többszöri törlés után a felhasználó a modkerben jelentésre kerül.
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Milyen videókártyát?
- OLED monitor topic
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Milyen autót vegyek?
- Linux kezdőknek
- Hobby elektronika
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Újszerű Lenovo IdeaPad 5 14ITL05 - 14"FHD IPS - i7-1165G7 - 16GB - 1TB SSD - Win11
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest