Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szabi®
addikt
Nekem is van Switchem is, és megmondom őszintén, ettől a géptől nem válnék már meg, ellenben a ps5-el. Egyszerűen a nagyobb gépekre nem tudtak olyan címet lerakni, ami "visszahívna" a gamingbe, kivéve a Switch, egy olyan egyszerű kis játék mint a Donkey kong, Mario-k, Zelda, nekem már nagyobb kikapcsolódási faktor ad, mint a "nagygépek. Heti 6-7 óra csúszik ebbe bele. A Zelda Teras of the Kingdomba, valamikor egy leüléssel ennyi belemegy, mert még mindig van olyan hely/shrine amit nem láttam. Durva hogy ps5-őn amit előveszek az már csak az mlb the show, az Unchartedet kinyírták, Killzone-t kinyírták, Infamous szériát kinyírták, Bloodborne-t kinyírták, és már az éltben nem kapok olyan grandiózus címet, mint a Shadow of the Colossus, mert kinyírták. Ez számomra nem egy jó generáció. A jövőben ha a Switch 2 jobb minőségben viszi majd az olyan sportjátékot mint az mlb, akkor már csak az marad, mint konzol.
-
Polllen
nagyúr
Nekem az olvasás mellett ez a fő hobbim. Család mellett is napi 1 óra átlagosan hétköznap és hétvégén talán 2 , így olyan 9-10 óra. Van hogy több, van hogy 0 amúgy.
Pl. TV-zés helyett, ha van valami jó játék, akkor inkább azt indítom el, míg párom nézi az xy vetélkedőt. Havi 40 órába belefér 2 single player játék simán. Mivel közel 25 éve gémelek és fősuli alatt lényegesen több időm volt, rövid a backlog. Most is csak 20 játék lehet rajta.
400 óra -> 10 hónap, de nagyon max 1 év. Egy év alatt mennyi olyan új játék jön majd ki, ami rákerül a listámra? Jó eséllyen 4-5. -
Dinomano
őstag
Nekem teljesen változó, de heti összes az 8-10 óra kb. . De van olyan hét vagy hónap, hogy alig játszom valamivel. A backlogom meg folyamatosan nő. Multival egyáltalán nem játszom, a nagyon hosszú játékokkal meg az a bajom, hogy mire a végére érek, elfelejtettem az elejét. (Így vagyok most a Witcher 3-al is most.
)
Új hozzászólás Aktív témák
ph A Sony ezt a kört is komoly előnnyel húzhatja be, ahogy tette az előzőben is.
- Akciófigyelő: két olcsó, de már dokkolós porszívó is akciós a Ranvee boltjában
- Linux kezdőknek
- Motoros topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- PlayStation 5
- Locsolkodás helyett hardverekre feni a fogát az ünnepi nyúl
- Overwatch 2
- Metal topik
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Formula-1
- További aktív témák...
- Sony Bravia 50"-os LCD tv (KDL-50W829B X-reality PRO)
- Phone 16 Pro 256 GB Natúr Titán - gyári állapot - 40 ciklus- APPLE GARANCIA
- iPhone 14 Pro MAX 256 GB Black - 3 hónap Apple szervízgarancia - APCOM - 90 százalékos akku
- MSI Modern 14 B11MOU notebook, ÚJSZERŰ állapotban!!
- Maxra bővített Razer Blade 17 Pro gyönyörű állapotban
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P15 - i7-10850H I 32GB I 512SSD I FHD I Nvidia 4GB I W11 I Cam I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Logitech G513 - 5.000Ft (apró hibás)
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest