Új hozzászólás Aktív témák
-
A.Winston
tag
Sanszos forgatokonyv. Nekem gyanus az is h szandekosan hagynak xx80 es xx90 kozt ekkora gap-et, mert igy be lehet kenyelmesen pakolni kovetkezo gen-t folyamatosan tornaszva az arat.
Ahh, nagyon kene AMD-nek meg Intelnek javulni, mert ez igy nonszensz.nincs
-
A.Winston
tag
Jogos, leallitott termeles nincs benne. De igazabol az csak raerosit a trendre, szoval nemhogy esni, hanem inkabb kuszni fog felfele 4080 meg 4090 uj ara a kifuto keszlet miatt.
Kraft meg relativ, VR/high fps flat4K megeszi 4090-et is most meg. Nekem egy 6800xt van epp, amit megjelenes korul szereztem es anno sokalltam az arat, de azt az elorelepest amit az 5700 xt-hez kepest egy gen alatt hozott csak 4090 produkalna, es ahogy kinez kovi gen alatt se lesz erdemi valtozas.
Mikor elkezdte behozni AMD is ezeket a driveres felskalazokat meg framegent elejen orultem, hogy meg egy kis eletet lehel a navi2-be. Most viszont meg inkabb urugynek kezd hatni, hogy ne nagyon kelljen valos teljesitmenyt novelni.nincs
-
A.Winston
tag
Az a baj igy gyonyoruen belovik az uj gent a regi akcioztatasanak szuksege nelkul..
4080 marad 1k, a +20% perf-es 5080 1200$ (az eu-s aib modellek igy kb 1500€), 4090 szinten maradhat as-is 1600$ felett, az 5090-ert meg gyakorlatilag annyit kernek amennyit akarnak. Valszeg amugy valahol a vege megis ugy jon majd ki h erteket nezve jobbnak tunjon az alatta levokhoz kepest. Szoval akinek telne ra, de szeret szamolgatni nem lesz kerdes.
Az 1,6K-s 4090-nel 50%-al erosebb (plusz tobb vram) 5090 pont 2,5K-nal tetozik h meg epp megerosebbnek tunjon.
A keplet egyertelmu, csak ez nem fejlodes vasarloi szempontbol, ha elozo gen arai valtozatlanok maradnak.nincs
-
A.Winston
tag
Ja, de valoszinu paper launch lesz, meg scalper roham.. Szoval inkabb fel ev h msrp korul lathasd. Mondjuk ha elejen valaki talal annyiert es gondolkodik rajta - meg nem hianyzik kenyerre - erdemes lehet lecsapni. 4090-bol kiindulva 2 ev mulva majdnem annyiert el is adhatja..
[ Szerkesztve ]
nincs
-
A.Winston
tag
Ahogy kinez egy darabig ugy sem kapni. Nem mindegy mennyiert nem lehet megvenni?
nincs
Új hozzászólás Aktív témák
- Asszociációs játék. :)
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- One mobilszolgáltatások
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Elemlámpa, zseblámpa
- BestBuy topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Crucial 2x4GB DDR3 1600-1333MHz RAM KIT
- Samsung 2x4GB DDR4 2400MHz M378A5244CB0-CRC RAM KIT
- G.SKILL Trident Z 16GB (2x8GB) DDR4 3000MHz F4-3000C15D-16GTZB memória,hibátlan állapotban!
- GSkill 2x4GB DDR4 2400MHz CL15 XMP Ready RAM KIT
- Kingston HyperX Predator 16GB (2x8GB) DDR4 2933MHz CL15 HX429C15PB3AK2/16 Eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest