Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen videókártyát?
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- AMD Ryzen 7 / 5 / 3 1***(X) "Summit Ridge" (AM4)
-
PROHARDVER!
Kérlek, írd le a számítógéped alkatrészeit, a probléma előzményeit, a problémát és azt, hogy eddig mit próbáltál tenni, hogy könnyebben és hamarabb segíthessünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cambi
tag
HDMI rá van kötve a TV-re (de az ritka esetben van bekapcsolva, csak szükség esetén), aztán sima VGA kábel a monitorra, amit használok, és ami elvileg az elsődleges, és a windowsban a képernyő duplikázására van állítva, tehát amikor nem kap jelet a monitor akkor a TV-n sincs semmi olyankor.
Próbáltam azt, hogy csak a monitor volt rádugva, és azt hiszem úgy is csinálta egyszer két hét alatt kb.
Azt nem tudom, hogy esetleg nincs-e helyén a VGA rendesen, illetve nem is próbáltam mozgatni, de majd úgy is most akartam kicsit kitisztítani belül a gépet akkor meglesem, köszi.
-
Cambi
tag
Üdv Mindenkinek!
Szerintetek az mi a fenétől lehet, hogy hetente egyszer nagyjából a monitor "nem kap jelet", a gép kifogástalanul elindul, ventik, egér, bill., win 10 betölt, és ezt mind onnan tudom, hogy control+escel meg tom nyitni a start menüt látatlanul, majd ki tudom kapcsolni a gépet a nyilak, és az enter segítségével...
Utána bekapcsolom és semmi gond, 1 sec alatt jelet kap a monitor és 5 másodperc alatt bebootol az egész gép. (I7-4790, 980 TI).
Gondoltam ilyen hülyeségekre, hogy a monitor és a TV is rá volt kötve a gépre, és kihúztam a TV HDMI kábelét, stb, másra nem tudtam gondolni. Vadonatúj gép, pár hónapos, és bármi hardverproblémát kizárnék, de annyira nem értek hozzá, mint ti, és sose találkoztam még ilyennel, de kicsit azért aggaszt a dolog.
Előre is köszönöm a segítséget. (Monitort próbáltam a hiba jelentkezésekor kikapcsolni, áramtalanítani, stb...)
Új hozzászólás Aktív témák
- AM4 Gamer Build
- Ryzen 7 5800X / RX 6700 XT / A520M / 16GB vagy 32GB RAM 3600MHz / 256GB + 1TB M.2 SSD / 750W GOLD
- Acer Veriton N4630G
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RX 6800 16GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- RYZEN 9 5900X (12 mag/24 szál) +Új ASROCK B550 PHANTOM GAMING 4 +Új 32GB hűtőbordás DDR4! GAR/SZÁMLA
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest