-
PROHARDVER!
Kérlek, írd le a számítógéped alkatrészeit, a probléma előzményeit, a problémát és azt, hogy eddig mit próbáltál tenni, hogy könnyebben és hamarabb segíthessünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
enemy76
tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Thx
De kivel?Mert ugye nem kellene meghegeszteni a deszkát.
[Szerkesztve] -
enemy76
tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Hát majd megsasolom,de csak csütörtökön megyek oda ahol a gép van.
-
enemy76
tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
keine kézikönyv. (az alaplap 98'-as) használt,1 hó gart adtak rá.
[Szerkesztve] -
enemy76
tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Van,de meg sem nyikkan.Próbáltam proci nélkül,de nothing.Tényleg olyan mintha nem kapná meg a gombtól a bekapcs impulzust.Nem tudom melyik láb az a sok közül,hátha rövidre zárva elindulna?
-
enemy76
tag
válasz
Norbo03
üzenetére
Az a helyzet,hogy ez egy elég régi darab,manual nincs hozzá.Egy gyári Fujitsu siemens,az előző lapja elszállt,vettem hozzá egy ugyanolyat,belepakoltam mindent és meg se nyekken.A villogás olyan mintha stand by üzemmódban lenne a gép,alaplapon ég a led,és ennyi.Arra gondoltam hogy rossz helyen van a bekapcs gomb vezetéke de az egész egy sorcsati amit másképp nem lehet rádugni másképp.A bios -ig el sem jutok,se a ventik nem moccannak sem egyéb életjel,másik táppal is próbáltam.
[Szerkesztve] -
enemy76
tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Az nem lehet,hogy a proci is meghalt az előző lappal és azért nem megy semmi?
-
enemy76
tag
válasz
Gabi[mf]
üzenetére
Az előző lap másik táptól szállt el,annak megégett egy ic-je is,de az új lapot próbáltam 2 táppal,mégsem csinál semmit.Számomra x aktának tünik a dolog.A gáz az hogy ezek a fuji-siem. gépek mások kicsit mint a sima p3-ak,a tápból pl kijön egy olyan 4es kábelköteg amit sima atx tápnál nem láttam.Hogy tudom kipróbálni a tápot magában?Ja a venti sem moccan meg egyik táp esetében sem.Olyan mintha nem reagálna a bekapcs gombra.
[Szerkesztve] -
enemy76
tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Az a helyzet,hogy ennél az összes kis csati helyett power,hdd,bekapcs stb..,csak egy hosszabb sorcsati van amit egyféleképp lehet feltenni.
[Szerkesztve] -
enemy76
tag
Halihó.A problémám a következő
ujitsu Siemens P3 800 as gép.A korábbi alaplapja elszállt,kapott egy másikat,ami ugyanolyan,a táp ok,mégsem indul.Gyakorlatilag meg sem nyekken,csak a lapon világít a led,a bekapcsoló gombnál pedig zöld és sárga villogás,elméletileg ez a stand by állapot jelzése.Segítsetek légyszi. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 11
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- iPhone topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 10 – Alapanyagok/készételek többféle felhasználása
- One mobilszolgáltatások
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- The Crew sorozat
- Milyen TV-t vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- ÚJ 3-DBOS CSOMAG: Intel Core Ultra 7 265K + ASUS TUF Z890-PLUS WIFI + MSI MAG CORELIQUID A15 240
- Gaming PC - R5 9600X,RTX 5070 12GB,32GB DDR5,1TB NVMe,850W
- Ultra PC - R7 7800X3D,RTX 5080 16GB,32GB DDR5,1TB NVMe,1200W
- GAMER PC - i7-7700 / 16GB / GTX 1050 Ti / 512GB SSD
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / 16GB DDR4 / RX 6600 8GB / 512 GB SSD
- Samsung S24D330 FullHD monitor, számlával!
- Dell Latitude Core i5 - i7 - 6-7-8-10-11-12-13. gen. üzleti kategóriás notebookok számlával - 12.18
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
- Eladó Realme gt neo 2 5g Dobozában tokkal
- Acer Predator Rift Essential gamer szék
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
De kivel?Mert ugye nem kellene meghegeszteni a deszkát.
keine kézikönyv. (az alaplap 98'-as) használt,1 hó gart adtak rá.