Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
-
PROHARDVER!
Kérlek, írd le a számítógéped alkatrészeit, a probléma előzményeit, a problémát és azt, hogy eddig mit próbáltál tenni, hogy könnyebben és hamarabb segíthessünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nemdam
csendes tag
Sziasztok!
Tudom, hogy nem ide való de már nem tudom hova fordulhatnék, a barátnőmet állandóan ledobálja a net., de nem gyengén kb 10 mp-ként. Szóltunk a szolgáltatónak ott egy rendszergazda azt mondta minden rendben van a kapcsolattal. Wifi-s routerről lenne szó. próbáltam azt kivenni, és a modemből egyből az asztaliba rakni a kábelt, de hiába raktam fel hozzá a programot egyszerüen nem birt csatlakozni. ezerszer próbáltuk resetelni a modemet és a routert is, akkor ideig-óráig ment aztán megint elkezdte. aztán levittem a saját routerem, felraktam és azzal is egy darabig ment aztán semmi.
Előre is köszönöm a válaszokat
-
nemdam
csendes tag
Sziasztok nekem az lenne a problémám hogy a gépem vmi miatt nem kapcsol be elindittom és csak egy közepes magasságú bughás jön elég hosszan aq az alaplapi hangszóróból majd megszünik és pár mp múlva újra
a gép még a bios betöltésig sem jut el. Képet sem ad
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mac mini M1 256GB 16GB RAM + SATA docking station + tartó
- Gigabyte B550 Gaming fèlkonfig
- m-ITX, RTX 380 Founders Edition, i7-9700T (35W), MSI itx lap, 32GB RAM, N200P, Noctua, 2T Nvme SSD
- Félkonfig - Asrock Fatality K6 Gaming - I9 7900X (confidental edition) - 64 mb ddr4 3200 mhz
- Ryzen 5 4500 // GTX 1660 Super // 16Gb DDR4 // 240Gb SSD
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest