Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Intel Arc Battlemage B570/B580
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Körvonalazódik az új grafikus API-k iránya
- Fujifilm X
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
-
PROHARDVER!
Kérlek, írd le a számítógéped alkatrészeit, a probléma előzményeit, a problémát és azt, hogy eddig mit próbáltál tenni, hogy könnyebben és hamarabb segíthessünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sweet Lou 6
addikt
Sziasztok!
A gépem konfigurációja elérhető az adatlapomon.
Az utóbbi 1-2 napban voltak fura jelenségek: böngészés, altatás és leállítás közben a gép újraindult, vagyis mintha újraindult volna hirtelen, de nem bootolt be, és képet sem adott.
Először is egy CMOS resetet csináltam, azóta nem produkálta az előbb ismertetett jelenséget a gép.
Elöször tápegységre gyanakodtam, ezért csináltam egy AIDA64 stabilitást tesztet (25 percig futott) és közben figyeltem a feszültségeket és a hőmérsékletet, de minden rendben volt. Aztán csináltam egy memóriatesztet (Win 8.1 beépítettjét), de az is hibátlanul végigfutott. Egyedül a HDSentinelben vettem észre, hogy megjelent egy hibás szektor a hdd-n, de fogalmam sincs, hogy ez okozhatta ezt a fura viselkedést vagy pedig a hirtelen újra(nem)indulások miatt keletkezett. (Azóta futtattam egy felülettesztet is, ezután is egy hibás szektort talált.) Szerintetek mi lehet a probléma?[ Szerkesztve ]
sweetlou6.wordpress.com
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Arc Battlemage B570/B580
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eredeti játékok OFF topik
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Proxmox VE
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Huawei P30 - kell ennél több?
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Ötletek, javaslatok, hogy még jobb legyen a PH! lapcsalád
- Autós topik
- További aktív témák...
- GAMER félgép - GIGABYTE B760M H DDR4 + Intel I5 13400F + Corsair VENGEANCE LPX 2x16GB DDR4 3200MHz
- ASUS ROG GR6 i5-5200U 16GB 2 512GB SSD GTX 960M - ultra pici, ultra csendes, bivalyerős gép - olcsón
- Panorámás Gamer PC! i7-8700/GTX 1070 Ti 8GB/16GB RAM/512GB+128GB SSD
- Mac Mini M4 10/10 16GB 256SSD
- Ryzen 7 5800X / RX 6700 XT / A520M / 16GB vagy 32GB RAM 3600MHz / 256GB + 1TB M.2 SSD / 750W GOLD
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest