- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Riasztó topik
- Házimozi belépő szinten
- Hobby elektronika
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED monitor topic
Aktív témák
-
Loretto
veterán
Folytassuk a #6-ban linkelt topicban. Köszönöm!
-
rihannsu
csendes tag
Nem tudom, érthető volt-e a probléma, ezért egy mondatban összegezem:
Mintha egy 19 colos monitor 800*600-as felbontását nézném egy 17 colos monitoron.
Nem ismétlem magam, részletesebben fent.
Thx. -
rihannsu
csendes tag
Hali!
Egy kis segítség kellene. (Végignéztem a topicokat, s az enyémhez hasonlóval gonddal nem találkoztam - de lehet hogy elnéztem -, ezért nyitottam újat.)
Először a gép adatai:
Alaplap: Gigabyte GA-7VAXP Ultra
CPU: AMD Athlon XP, 1666 MHz
(Lapkakészlet: VIA KT 400)
RAM: 768 MB
Merevlemez: Maxtor 40 GB
Videokártya: ASUS A9550 Series (Illesztőprogram: Catalyst Controll Center)
Monitor: Fujitsu Siemens C700-4 (beállítás: 800*600, 85Hz, Valós színek)
OP rendszer: XP ProfessionalMost a probléma:
Nem régen elvittem a gépem OP rendszerét újratelepíteni, és a háttértárat kitakarítani (vírusokat ezáltal leszedni, stb.) Mikor hazavittem, a monitorom nem tudta fogadni a jeleket, mert túl nagy volt a Hz-szám. Visszacipeltem a szervizbe, ott biztos azt hitték, hogy vga monitorom a van, mondják, indítsam a windows-t ilyen módban. Egyébként náluk rendben ment.
Hazacipelem, vga-mód. Beállítom a fenti megjelenést, újraindítom a gépet, erre olyat tapasztalok, amit eddig még soha: "lelóg" az asztal a monitorról, az egér alsó szélre tolásával lehet csak elérni a Start menüt. Újra beállítom a fenti felbontás értékeket, megjavul, de csak az asztal.
Valahogy a többi program azóta sem az igazi. Az internet-böngészők (explorer, firefox) alatt is kilógnak a weblapok, görgetnem kell. (A Firefox csökkentett módban való indítása, és beállítása sem segít. Nem segít a ctrl+egér középső gomb se, mert bármennyire kicsinyítem is a honlapot, egy rész mindig lelóg). A játékok "beférnek" ugyan a képernyőbe, de valahogy kisebb minden, mint régen.Nos, én teljesen tanácstalan vagyok. Valami ötlet?
Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 (L13899-001)
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max - White Titanium - Használt, karcmentes
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest