Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• GhanBuri Ghan

őstag

válasz ncc1701 #33 üzenetére

Az Ausztrália. Usa 46%, Németország 24%.
    De a McKinsey elérhetetlenné tette az eredeti tanulmányt, pedig amit láttam belülről az ilyen közvéleménykutatásoknál, a bemelegítő kérdések és a kérdés feltevésének a módja nagyon erősen tudja befolyásolni a kapott választ ugyanarra a kérdésre - amit a tisztel t megbízó látni szeretne. Szóval vannak kétségeim. Ahogy egyébként a jelenlegi elterjedtségnél még mindig többen akarnak elektromost következő autónak, ahányan - ezen tanulmány szerint - vissza akarnak váltani.

#35 t72killer
    Ha tudsz egy olyan országot, ahol piaci alapon a kettő ugyanannyiba kerül, akkor releváns az, amit válaszoltál :)
    Ugye a második példádban az új illetve jövőbeli árakra válaszként nem a használtpiaci árakat használod érvként? (ráadásul egy olyan helyzetben, ahol elektromosból a felfutó ág miatt alig van érdemi használt? Ez nagyjából annyira releváns, hogy ha kikapok sakkban, akkor az rá a válaszom, hogy oké, de pingpongban meg én nyertem volna - lehet, de itt a sakkról volt szó. Egyébként ha nem lesz komoly piacvédelem, és jönnek az olcsó elektromos autók, akkor a használt belsőégésűek árai még jobban be fognak zuhanni, mivel eladhatatlanok lesznek. Abból mi is fog következni? Hogy ennyire jó a belsőégésű technológia, mert egy tíz éves S350-et mondjuk már egymillióért meg lehet kapni, ennyiért nincs semmilyen Model S? Vagy az, hogy harmincadára csökkent az ára, mert másképp eladhatatlan)

Új hozzászólás Aktív témák