Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Pánik a memóriapiacon
- 3DMark (2013) eredmények
- Milyen alaplapot vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Ezzel az ismerős óriással megint jó találkozni
-
PROHARDVER!
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
NFree
addikt
az egy dolog el is fogja , de akkor van baj ha mondjuk , ugyan az a két autó versenyzik s mégis a gyengébb nyer orhosszal.
pl tudom , hogy végsebeségre gyengusok , gyorsulásra nagyon jok , erre mondjuk az én szilviam ment 270 es pont nál 235 körül , most 327 megy 259 et , na egy pályán a sylviával , megyek egy időt mondjuik 2.25 öt a mazdával meg 2.10 et erre egy alap szilvi meg megy 1.55 öt , na akkor hogy is van ez
mert oké 45 ös szinten 300 feletti sylviák verhetetlenek , az én szintemen , de nem is mecselek velük , de 15 ös szinten egy alap sylvia ne verjen már el mert annyira béna nem vagyok. ez az én gondom, meg fojton ojanokkal rak össze , hogy sokkal erősebbek bezzeg én soha nem kapok gyegébb elenfelet , vagy ha igen az meg elhuz mint a vadliba , nem értem én ezt s ezért borultam ki délután.
Új hozzászólás Aktív témák

- iPhone topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Linux kezdőknek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Futás, futópályák
- eBay-es kütyük kis pénzért
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3630,100% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eladó 2db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
- iKing.Hu-Nothing Phone 3a Pro Grey Glyph stílus, 3 optikai zoom 12/256 GB -3 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest