Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Házimozi haladó szinten
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Androidos tablet topic
- Nyárbúcsúztató hardvermix
- Nem okoz az adattárolón hibát a Windows 11 augusztusi frissítése
- Amazon Fire TV stick/box
-
PROHARDVER!
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
NFree
addikt
az egy dolog el is fogja , de akkor van baj ha mondjuk , ugyan az a két autó versenyzik s mégis a gyengébb nyer orhosszal.
pl tudom , hogy végsebeségre gyengusok , gyorsulásra nagyon jok , erre mondjuk az én szilviam ment 270 es pont nál 235 körül , most 327 megy 259 et , na egy pályán a sylviával , megyek egy időt mondjuik 2.25 öt a mazdával meg 2.10 et erre egy alap szilvi meg megy 1.55 öt , na akkor hogy is van ez
mert oké 45 ös szinten 300 feletti sylviák verhetetlenek , az én szintemen , de nem is mecselek velük , de 15 ös szinten egy alap sylvia ne verjen már el mert annyira béna nem vagyok. ez az én gondom, meg fojton ojanokkal rak össze , hogy sokkal erősebbek bezzeg én soha nem kapok gyegébb elenfelet , vagy ha igen az meg elhuz mint a vadliba , nem értem én ezt s ezért borultam ki délután.
Új hozzászólás Aktív témák
- TUF FX505DT 15.6" FHD IPS Ryzen 5 3550H GTX 1650 16GB 500GB NVMe +1TB magyar vbill gar
- i5 12400F dobozában, még 2 hónap Aqua garanciával
- SAMSUNG LS49AG950NPXEN 49" NEO Q-LED 5K GAMER 240HZ ! AKCIÓ
- SAMSUNG LS32DG800SUXEN ) 240HZ 4K OLED GAMER MONITOR !! AKCIÓ
- SAMSUNG (LS49CG950EUXEN) WQHD 240HZ GAMER Q-LED MONITOR ! AKCIÓ
- Lenovo ThinkPad T14 G1 Ryzen 5 PRO 4650U 16GB 256GB 1 év garancia
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
- BESZÁMÍTÁS! HP EliteDesk 800 G1 TWR brand számítógép garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3289
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest