Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- OLED monitor topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Milyen alaplapot vegyek?
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- E-book olvasók
- Házimozi haladó szinten
-
PROHARDVER!
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
tutuhawer
őstag
dolgozom 6-ig, de elindulok már 5:50-kor, ha a kollégák is úgy akarják, és 6:20-kor fel is ugrok egy darabig, maximum a formula 1 kezdéséig, de lehet, hogy alszom is előtte. Tényleg bálna hatása van az R35-ösnek, marha nehéz vele menni. Olyan,mint a skyline az 5.15-ös patch előtt, alig fordul. A végsebessége nyilván szép szám neki, de a gyorsulása hagy némi kívánni valót maga után. Legalábbis nekem hiányérzetem volt végig.
Amikor azt látod, hogy csak úgy átmegy a kordonon, szerintem kikerüli az ember, engem is ért már az a vád, hogy átmegyek rajtuk... Ezt úgy kell felfognunk, meg bármi mást is, hogy game exp may change during online play. Meg a laggot is. Én akartam/akarok magyar szim bajnokságban indulni, ha újra lesz kormányom, és az oldalukon is írták a szervezők, hogy a lagg, latency, ping, anyjap....ja a multi része sajnos.
szerk: itt is beböfögöm, hogy új festésen töröm a fejem: egy autón lenne az NHL és VERSUS TV logója.
Új hozzászólás Aktív témák

- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mobil flották
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- OLED monitor topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- World of Warships
- További aktív témák...
- ÓRIÁS HP 470 G5 / Intel core i5 / NVIDIA 2gb dedikált / 16GB DDR4 ram / 256gb SSD / WIN11
- X1 Carbon 10th 14" FHD+ IPS i7-1265U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- iPhone 17 Pro Max 256Gb Új bontatlan Garanciális Számlás(27%)
- iPhone 17 Pro 256Gb Új bontatlan Garanciális Számlás(27%)
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akksi, MS4031
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi