- OLED TV topic
- Léghűtés topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- Milyen széket vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
-
PROHARDVER!
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
tutuhawer
őstag
válasz
callmeakos #6941 üzenetére
én tudom: #6930
két napja nem foglalkoztam már Viktorral, nem is akartam. de a tcm-en is előhozta valaki, itt meg te kezdtél el ruszkikat bántani. Álszent dolog bántani a ruszkikat, mert tenni ellenük nem tudsz, de itt a hazai ügy, amiben tudsz hasznosat tenni. Mégis inkább engem állítasz be szemétnek. Ne a report gombot nyomkodd, hanem dobj egy üzit Viktornak. Már megetted, mondtad. Akkor megköszönöm, és aki még szeretne segíteni, az is dobjon egy üzenetet 20 másodperc alatt Viktornak. "HOgy láttalak ám, pár képen, csúnya nagyon" ennyi. A kisujjunkat mozdítsuk meg, ennyi a feladat
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- Iphone 14 Plus Lila 128GB AJÁNDÉK TÖLTŐ // Számla // Garacia //
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3328, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3233
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest