- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Videós, mozgóképes topik
- Fontos marad a nyílt forráskód az Intelnek, csak nem a megszokott formában
- Emelkedik a korábbi generációs Intel CPU-k ára
- Projektor topic
- Androidos tablet topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kompakt vízhűtés
-
PROHARDVER!
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
tutuhawer
őstag
válasz
callmeakos #6941 üzenetére
én tudom: #6930
két napja nem foglalkoztam már Viktorral, nem is akartam. de a tcm-en is előhozta valaki, itt meg te kezdtél el ruszkikat bántani. Álszent dolog bántani a ruszkikat, mert tenni ellenük nem tudsz, de itt a hazai ügy, amiben tudsz hasznosat tenni. Mégis inkább engem állítasz be szemétnek. Ne a report gombot nyomkodd, hanem dobj egy üzit Viktornak. Már megetted, mondtad. Akkor megköszönöm, és aki még szeretne segíteni, az is dobjon egy üzenetet 20 másodperc alatt Viktornak. "HOgy láttalak ám, pár képen, csúnya nagyon" ennyi. A kisujjunkat mozdítsuk meg, ennyi a feladat
Új hozzászólás Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Battlefield 6 - Három nap alatt több mint hét millió példányt adtak el belőle
- Videó stream letöltése
- Jövedelem
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Videós, mozgóképes topik
- Hálózati / IP kamera
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Helldivers 2 (PC, PS5)
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- ASUS TUF Gaming F15 gamer laptop
- S. Mario PC! Hogy fusson a Super Mario! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Motorola edge 40 neo - makulátlan, ár-érték bajnok
- Dell Latitude 5500 8.gen-i5/16GB RAM/256SSD/WIN11/GARANCIA
- LOQ 15IRX9 15.6" FHD IPS i7-13650HX RTX 4060 16GB 1TB NVMe magyarított (lézerezett) vbill gar
- Új Asus 18 ROG WQXGA MiniLED 240Hz G-Sync i9-14900HX 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W Garancia
- Garmin fenix 2
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3063
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3680, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest