- Meghúzza a nadrágszíjat a gyártóüzemeiben az Intel
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- 1000 milliárd dolláros AI-központot akar az USA-ban a SoftBank
- Humanoid robotokat visz az AI-szervergyárba az NVIDIA és a Foxconn
- Relatíve kompakt, "platinás" tápszörnyekkel gyarapodott az ASUS kínálata
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- VR topik
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Relatíve kompakt, "platinás" tápszörnyekkel gyarapodott az ASUS kínálata
-
PROHARDVER!
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
Allien
veterán
Ha van RX7- a Lotus csak pazarlás. Bár, speciel nekem mindkettő van, és a Lotust valahogy jobban szeretem.
A BMW Z4 is bivaly erős lett. Kanyarba szerintem Lotus a nyerő. Csak azt (szerintem) nem annyira lehet dekorálni, mert tele van spec elemekkel, és nincsen olyan nagy szabad felülete, mint pl az RX7-nek. Persze, ez nem annyira szempont.
Ráadásul, azt is újra kell tuningolni, bár ha van sok felesleges T2-s cuccod, akkor talán van értelme. Láttam tegnap egy csúcs Lotust, vert mindenkit! Olyan felszerelése lehet, hogy az csak na. Igaz, a gazdija is valami 36-s szint feletti, én meg épp csak 17 lettem, azaz sok tuningot még el kell, hogy felejtsek, főleg T3-s ügyileg.
-
Necroman_Mk2
őstag
A minor changes alatt ilyeneket kell érteni
Amúgy én megadtam magam a könnyebbik útnak, és nem vártam meg, míg összejön a 30. szint és a 600 ezer, úgyhogy beáldoztam a maradék Bosstból 4500-öt egy Lambora. Jó kis kocsi, szép nagy ugrás a többihez képest, csak ugye majd 34-től tuningolhatom motorügyileg.Amúgy én sanszosnak tartom, hogy a Lord of Ultimához és a Tiger Woods Online-hoz hasonlóan itt is bevezetik a napi pénzt, azaz ha naponta belépsz a játékba, akkor kapsz 50-100 Boostot ajándékba. Főleg, hogy most minden powerup 15-ös csomagban egységesen 100 SB.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 , 8/128GB, Kártyafüggetlen
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Szerezd be most az érzékelhető különbséget! Akár 0% THM-re
- BESZÁMÍTÁS! Asus A520 R5 3600 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 8GB Rampage SHIVA CoolerMaster 700W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest