Hirdetés
- Akadozásmentesítő csúcskiterjesztést kapott a Vulkan API
- Mini-ITX
- Stratégiai biztonsággal védekeznek a dráguló memóriák ellen a gyártók
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Gaming notebook topik
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- MILC felhasználók szakmai topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
-
PROHARDVER!
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
Allien
veterán
Ha van RX7- a Lotus csak pazarlás. Bár, speciel nekem mindkettő van, és a Lotust valahogy jobban szeretem.
A BMW Z4 is bivaly erős lett. Kanyarba szerintem Lotus a nyerő. Csak azt (szerintem) nem annyira lehet dekorálni, mert tele van spec elemekkel, és nincsen olyan nagy szabad felülete, mint pl az RX7-nek. Persze, ez nem annyira szempont.
Ráadásul, azt is újra kell tuningolni, bár ha van sok felesleges T2-s cuccod, akkor talán van értelme. Láttam tegnap egy csúcs Lotust, vert mindenkit! Olyan felszerelése lehet, hogy az csak na. Igaz, a gazdija is valami 36-s szint feletti, én meg épp csak 17 lettem, azaz sok tuningot még el kell, hogy felejtsek, főleg T3-s ügyileg. 
-
Necroman_Mk2
őstag
A minor changes alatt ilyeneket kell érteni

Amúgy én megadtam magam a könnyebbik útnak, és nem vártam meg, míg összejön a 30. szint és a 600 ezer, úgyhogy beáldoztam a maradék Bosstból 4500-öt egy Lambora. Jó kis kocsi, szép nagy ugrás a többihez képest, csak ugye majd 34-től tuningolhatom motorügyileg.Amúgy én sanszosnak tartom, hogy a Lord of Ultimához és a Tiger Woods Online-hoz hasonlóan itt is bevezetik a napi pénzt, azaz ha naponta belépsz a játékba, akkor kapsz 50-100 Boostot ajándékba. Főleg, hogy most minden powerup 15-ös csomagban egységesen 100 SB.
Új hozzászólás Aktív témák

- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Akadozásmentesítő csúcskiterjesztést kapott a Vulkan API
- Konteó topic
- Mini-ITX
- Stratégiai biztonsággal védekeznek a dráguló memóriák ellen a gyártók
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- BestBuy topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- EAFC 26
- További aktív témák...
- Hófehér,megkímélt Asus 15,6",Intel(2,4Ghz)akár 1TB SSD,jó akku, nagyon szép
- insta 360 x4 8K bontatlan új + kiegészítők ELADÓ
- Nagyon szép,megkímélt Asus 15,6",Intel(2,58Ghz)akár 1TB SSD,nagyon jó akku
- ASUS ROG STRIX RTX 3070 Ti OC EDITION
- ThinkPad.15,6",FullHD IPS,8.gen.core i5 (8X4,0Ghz)16-32GB RAM,256-512SSD
- ÚJ Acer Nitro V ANV15 - 15.6"FHD IPS 165Hz - i5-13420H - 16GB - 512GB - RTX 4060 -Win11 - 3 év gari
- DXRACER Prince L gamer szék
- Lenovo T14 Thinkpad Gen3 WUXGA IPS i5-1245U vPro 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- FunXun BW-2328 hajszárító 1800 Watt / 12 hó jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
A BMW Z4 is bivaly erős lett. Kanyarba szerintem Lotus a nyerő. Csak azt (szerintem) nem annyira lehet dekorálni, mert tele van spec elemekkel, és nincsen olyan nagy szabad felülete, mint pl az RX7-nek. Persze, ez nem annyira szempont.