- ASUS blog: válassz céljaidnak megfelelő monitort!
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- GeForce RTX 5050 VGA-k hármasfogata a Gigabyte elképzelése alapján
- Kisebb gond akadt az ASUS egyik felsőpolcos vízhűtésével
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- Melyik a legerősebb Low Profile VGA kártya?
- Autós kamerák
- Hobby elektronika
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
-
PROHARDVER!
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
MBazsee
tag
válasz
tutuhawer #2541 üzenetére
Hát az egész játékból nagyvonalakban.
Konkrétabban, hogy azzal a retkes RX7-essel nem bírok egy versenyt sem megnyerni, de ha véletlenül mégis, akkor bead 2 ready-t. Hát köszönöm...
Mondtátok, hogy hogyan lehet kikerülni a rammolókat, de akkor azt is mondjátok el, hogy hogy hogyan tudok jobban gyorsulni az autóval, mert egyszerűen a nitró kevés, hogy otthagyjam a többieket. Ja és a "gázt" is úgy nyomom, hogy a billentyűzet meghajlik.
Azt is említettétek, hogy tuningoljam a kocsit, de mivel az kicsit feljebb leírtam a verseny-tapasztalataimat ezért nem bírok egy jobb alkatrészt sem megszerezni.Ja a privát versenyekkel meg tele a hócipőm, mivel ott sem kaptam egy normálisabb alkatrészt, ha egyáltalán kaptam valamit.
De az is lehet, hogy én vagyok a béna.
Új hozzászólás Aktív témák
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Óvodások homokozója
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- League of Legends
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Lenovo Legion 5 White ! R5 5600H / RTX 3050Ti 6GB / 16GB / 500GB SSD
- T14 Gen1 14" FHD IPS i5-10310U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- FÓLIÁS! LG UltraWide 35WN75C-B Ívelt Monitor! 3440x1440 VA / 100Hz / 5ms / FreeSync
- Tom Clancy's The Division - Sleeper Agent Edition Xbox One
- IBM Thinkpad T42 15" IPS + Dock II +tartalék alkatrészek
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 8-16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- Asus TUF A15 FA507NU - 15.6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 8GB - 512GB - RTX 4050 -2.5 év gari
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged