- Hobby elektronika
- Androidos fejegységek
- Így építsd a billentyűzeted!
- TCL LCD és LED TV-k
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Léghűtés topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
-
PROHARDVER!
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
chris1997
aktív tag
Szerintem az M3 E92-nek sincs IGC verziója(Akkor jött be eredetileg, amikor az első, úgymond "Car pack" megérkezett(5 autó volt és ezek 2010 Szeptemberében érkeztek, a Toyota Supra, A Mitsubishi Lancer EVO X, ezek azonnal Cash verziósak lettek, aztán ott volt a 135i, az M3 E92 és a 911 Turbo mint Rental-only kocsik)és innen gondolom, hogy mivel Rental-Only volt, amikor behozták, eszük águkban sem volt játékpénzes verziót kreálni) + ott van az Achievement kiadás
IGC kocsit boostért? Anno a Shift R8-cal nem voltam így, különlegesnek láttam és lám, mai napig az
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 -3 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest