Hirdetés
-
PROHARDVER!
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
chris1997
aktív tag
Szerintem az M3 E92-nek sincs IGC verziója(Akkor jött be eredetileg, amikor az első, úgymond "Car pack" megérkezett(5 autó volt és ezek 2010 Szeptemberében érkeztek, a Toyota Supra, A Mitsubishi Lancer EVO X, ezek azonnal Cash verziósak lettek, aztán ott volt a 135i, az M3 E92 és a 911 Turbo mint Rental-only kocsik)és innen gondolom, hogy mivel Rental-Only volt, amikor behozták, eszük águkban sem volt játékpénzes verziót kreálni) + ott van az Achievement kiadás

IGC kocsit boostért? Anno a Shift R8-cal nem voltam így, különlegesnek láttam és lám, mai napig az
Új hozzászólás Aktív témák

- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / akku: 100%
- Bomba ár! Dell Latitude 3340 - i3-4GEN I 4GB I 500GB I 13,3" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i5-8365U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- Poseidon D60 Dolby Atmos hangprojektor távirányító nélkül / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

egyedi autóra adnák ki boost-t, persze csak ha le van akciózva