- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Hisense LCD és LED TV-k
- Fujifilm X
-
PROHARDVER!
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
cuebler
senior tag
válasz
tupacamaru #17495 üzenetére
nehezemre esik
talán a 404es reventon az aljáról a "legígéretesebb"...
-
cuebler
senior tag
válasz
tupacamaru #17493 üzenetére
én valamiért mindig csak a "300-as" polcról kapok "árut"
-
cuebler
senior tag
megen akcijós az sb. 26800 sb/80 pln = 335 sb/pln. egyébként megy 50000/200= 250 sb/pln. és asszem rájöttem végre a paypal-es fizetés mikéntjére is, elsőre sikerült.
ez nekem szól
-
cuebler
senior tag
válasz
}{3@Đ$}{0ot #17425 üzenetére
arab karácsony
-
cuebler
senior tag
átvágtak... ez egy '69-es charger. de a boss hangja gyönyörű...
-
cuebler
senior tag
muscle cars on sale van... nekem is van egy, beeee
+ vettem egy '69es bosst és egy '70es charger r/t-t (480 sb, bagó).már csak az a kérdés, hogy a z06 carbont vagy a zr1-et újítsam még be?
-
cuebler
senior tag
válasz
sunny84 #17405 üzenetére
jajám. late departure-n én is sokat használtam, az egyik legjobb "menekülős" autó. csak a lendületét ne veszítse el...
szvsz team escape-re gyakorlatilag bármelyik autó jó, skill-ek, megfelelő rutin és/vagy reflexek birtokában. elég jónak tartom magam team escape-n, de sokszor láttam olyanokat, akik az általam is került könnyű kocsikkal (panamera, exige) lazán végignyomják mindenféle powerup és csalás nélkül.
-
cuebler
senior tag
válasz
PR0JECTNR56 #17382 üzenetére
köszi. ketten fikáztátok, ez már nem lehet véletlen.
még egyszer köszönöm... -
cuebler
senior tag
válasz
Rockstone #17380 üzenetére
hát az igc-s felhozatalból csak a 370z érdekes...
lambo van már elég (aventador, miura, miura sv), egyre várok még nagyon, hogy akciós legyen (670 sv, konkrétan)
mustangból pedig három is "toporzékol" az istállóban, egy rtr-x, egy shelby super snake és egy boss 302 cop edition. -
cuebler
senior tag
válasz
noblem1983 #17374 üzenetére
nem szeretem. alig várom, hogy akciós legyen a 670-es, az utolsó lambo, amiben még bízok...
-
cuebler
senior tag
a verseny nevére nem emlékszem, de északon indul, két drag között van a rajt és a vidámpark mellett a cél. na, engem a világítótorony alatti egyenes szakaszon löktek meg, onnan meg kb 5-6 másodperc a cél. gyakorlatilag mire reagáltam, már kaptam a hibaüzit a server errorcode-dal
-
cuebler
senior tag
válasz
noblem1983 #17370 üzenetére
aventadorral voltam, szóval nem is olyan durva az a 380...
-
cuebler
senior tag
válasz
noblem1983 #17368 üzenetére
engem meg "authentication unavialable"-ozik, mióta meglökött egy csaló és felgyorsultam 380 közelébe. gondolom, ő azóta is vidáman tolja
-
cuebler
senior tag
személy szerint egyelőre csak team escape-re használom az aventadort, legalább megszokom a "drágát". még ta gyári cuccok vannak benne. lvl54 alján vagyok, versenyek nélkül kb három-négy naponta "ugrok" egy szintet, tehát olyan három héten belül mindenképpen meglesz a lvl60. akkor pedig kezdem a versenyeket
hátha addigra kezdenek valamit a csalókkal is... -
cuebler
senior tag
válasz
noblem1983 #17286 üzenetére
van rtr-x-em, a z-tune és a shelby 427s/c mellett a harmadik nagy kedvencem. egy irányíthatatlan vacak a z-tune-hoz képest, de a "bugyborékoló" hangja mindenért kárpótol. nem utolsósorban nagyon ütős gép a late departure te-n.
az audi szerintem még a "gyári" 0-km-es állapotában "porosodik" a garázsban, egy tiszteletkört mentem vele össz-vissz. top-up-ba kaptam az r8 lms után.
-
cuebler
senior tag
válasz
noblem1983 #17281 üzenetére
a chevelle megint csak a "vényóc-filing" miatt kell, az evo ix pedig teljesen másképp néz ki, mint az evo viii, legalábbis a magamfajta megszállottaknak. a színsort nagyon köszönöm, egyelőre szorgosan farmolok a lvl60-ra, aztán majd elkezdek "futamolni".
-
cuebler
senior tag
válasz
noblem1983 #17277 üzenetére
hát a carrera és a lexus is-f is emocionális alapon került kiválasztásra. van most is challenger concept-em és egy a1-em, mindkettő egyértelmű kuka-kategória. de gyönyörűek...
még így is van jópár kocsi, aminek on sale kellene lennie (van rá még olyan 47k sb-m).
chevrolet chevelle ss
chevrolet corvette zr1
jaguar xkr
koenigsegg ccxr edition
lamborghini murciélago lp670-4 sv
mclaren mp4-12c
mitsubishi lancer evolution ix mr-edition
pagani zonda cinque -
cuebler
senior tag
bevásároltam, mint éhes gyerek a csokoládéboltban avagy függő a nemzeti dohányboltban
bmw 1 m-series
bmw 3.0 csl
bmw m3 gtr
lexus is-f
carrera s
carrera gt
911 rs-r
slr 722
amúgy on sale van vagy 33 gép, köztük olyanok is, amelyek elvileg most nincsenek a car dealer-nél (pl az slr és a 3.0 csl, meg a 1m-series) -
cuebler
senior tag
válasz
noblem1983 #17227 üzenetére
úgy szép, ahogy van. ha egyszer megtehetem, egy érintetlen "hakosuka" és "kenmeri" is szerepelni fog az import-listámon, egy 1st gen celica gt-vel kiegészítve a '70-es évek elejéről...
-
cuebler
senior tag
válasz
noblem1983 #17223 üzenetére
gratula, a "hakosuka" nissan-ért külön
-
cuebler
senior tag
én már bekaszáltam az 50k-s (ami ugye 57.5 volt most) pakk + z4 + rtr-x kombót. lett két nagyon fasza kocsim, plusz ajándék 7500 sb, ami ugye egy komoly kocsi.
most lehet érte szidni, hogy miért is támogatom ezeket az ea-s pöcsöket
-
cuebler
senior tag
válasz
alfa20 #17127 üzenetére
lehet. pár napja vettem lengyelt, úgyhogy szerintem most is műkszik.
annyi kiegészítéssel, hogy én a proxyswitcher helyett így csinálom:
proxynova.com-ról "lesel" lengyel ip-t -> chrome -> beállítások -> speciális beállítások -> proxy beállítások módosítása -> kapcsolatok fül, helyi hálózati beállítások gomb -> proxykiszolgáló beállítása lengyel ip-re, a port adatok pontos kitöltésére is ügyelve -
cuebler
senior tag
krúzoltam párat a late departure-n az új rtr-x-el. beleszerelmesedtem a csuda bugyborékoló vényóc hangjába
-
cuebler
senior tag
lehet venni treasure hunter edition-t occsóér', cayman s asszem cák ezekilenchúúúúsz.
-
cuebler
senior tag
válasz
Bekő Tóni #17089 üzenetére
teljesen jogos. az igazán nagymenők ferrarival, porsche-val és lamborghini-vel járnak.
csak a kivagyik szavaznak audira, bmw-re, mercedes-re, sajnos ebben az országban statisztikailag (is) sokan vannak, akik többnek szeretnének látszani. a szürke "pógárok", mint jómagam a maradékból válogatnak. -
cuebler
senior tag
amúgy lehetséges, hogy indiában a lengyelhez képest is gombokért van a speedboost? állítólag 50k az 25 USD, 1 USD pedig olyan 3,3 PLN (lengyel zloty).
-
cuebler
senior tag
válasz
Micsurin #17077 üzenetére
há' persze, a mindenféle csalástól mentes naked bike.
amúgy az én kis jhmfd3-as alvázszámú civicem nagyon jó autó. egyik fő partneremnek x6 40d-e van, de minden egyes alkalommal elmeséli, hogy mennyivel kifinomultabb autó a civic, mint az ő "batárja".
ha egyszer pedig megtehetem, importálok egy jdm-es mugen rr-t és akkor lesz két civic-em.
-
cuebler
senior tag
válasz
callmeakos #17041 üzenetére
jogos, egy "jó" menetért 44.550 igc-t kapok most (cash skill-es géppel)
-
cuebler
senior tag
válasz
}{3@Đ$}{0ot #17039 üzenetére
"kártyázz el" belőle... jobb ötletem nekem sincs.
-
cuebler
senior tag
válasz
noblem1983 #17034 üzenetére
mind2 kell
köszi, megyek, lecsapok rájuk. -
cuebler
senior tag
én még nem értem el a lvl60-t, sem az 5000 dp-t, szóval maradok leoltani a villanyt
-
cuebler
senior tag
két "late departure" = 89.100 igc. nem rossz
-
cuebler
senior tag
azért a feltöltésnél sem ****ral gurigáznak. 15% premium a feltöltésre (pl 50k-ra 57.5-t írnak jóvá, mustang rtr-x, z4 nfs team, car prize pack...)
-
cuebler
senior tag
válasz
noblem1983 #17018 üzenetére
köszönöm szépen, hogy szóltál! délután 5 körül még nem voltak a rendőrautók akcióban.
máris rövidebb lett a kívánságlista. vettem egy c10 cop edition-t meg egy 911 cop edition-t. ingadoztam még az slr-en és a sesto-n, de ne legyünk telhetetlenek -
cuebler
senior tag
válasz
noblem1983 #17015 üzenetére
nekem van, az 50k feltöltéshez járt "alapból". szívesen elcserélném, ha lehetne, annyira nem vagyok tőle elragadtatva, a kigyorsítás valahogy nem ok. túl hosszúak a fokozatok...?
amire vágyom, az jelenleg elérhetetlen:
- c10 cop edition
- r34 blue jugg edition
- néhány boost-os kocsi "on sale" edition -
cuebler
senior tag
oh, hogy ******* meg... a 3. születésnapra ajándék a 30% discount a best-in-class autókon. húzzák a f... fejükre
-
cuebler
senior tag
válasz
noblem1983 #17008 üzenetére
az egy korrekt webáruház, legalább két éve csak náluk szoktam vásárolom a konzolos és pc-s cumóimat.
-
cuebler
senior tag
nevezzetek újgazdagnak (ha úgy tetszik): eddig én is csak igc-n nyomtam majd egy évig. de mivel nem vettem meg sem a forza 4-et sem a forza horizon-t az x360-ra, gondoltam, áldozok egy kicsit speedboost-ra. tudom, milyen nyálat csorgatni egy z-tune-ra (most már van, hehe). természetesen én sem arra utaltam, hogy letiltsák a free játékosokat, de ha meghívnak egy korsó sörre, elfogadom az invitálást (ezt lehet célzásnak is venni) és nem foglalkozom vele, hogy milyen fajta a sör
-
cuebler
senior tag
ki gondolta volna, hogy ilyen nehéz a boost-ot okosan elkölteni
megin' "on sale" raktak egy halom ócskavasat (bocsi, gti) az igc is csak gyűlik...
a "kívánságlistás tételeimet" pedig békén hagyták. -
cuebler
senior tag
válasz
}{3@Đ$}{0ot #16982 üzenetére
igazad van. aki fizet a játékért, az kapjon érte "szolgáltatást". jogos. aki pedig nem fizet érte, azt meg tiltsák le a szerverről, hogy a "fizetős" játékosoknak gyorsabb és stabilabb legyen a szolgáltatás. na, hogy tetszik?
-
cuebler
senior tag
válasz
noblem1983 #16970 üzenetére
legutóbbi a-class verseny után szentül megfogadtam, hogy ezentúl nyílt multit akkor nyomok, ha kezdenek valamit a csalókkal. ha soha, akkor soha...
-
cuebler
senior tag
válasz
callmeakos #16965 üzenetére
eu, 8 pursuit meg a garázsban egy kis teszek-veszek. egyszer sem dobott ki. keine starter pack...
-
cuebler
senior tag
mekkora ez már!
nfs world weboldal, web deals: m1 procar th + 911 rsr enduro = 5600 boost
nfs world játékban flash sale: m1 procar th + semmi (nuku, 0) = 5600 boostazt a szemét rabló q anyjukat...
-
cuebler
senior tag
akkor ma este rockport city helyett pripyat-ba utazok
-
cuebler
senior tag
válasz
noblem1983 #16932 üzenetére
nekem úgy sikerült, hogy kerestem a proxynova.com-on egy gyors lengyel ip-t, beállítottam az internet-beállítások között és jóidő...
-
cuebler
senior tag
válasz
F22Reventon #16928 üzenetére
elmennek nyaralni phitsába...
esetleg kapunk egyhetes rental kódot :-)
-
cuebler
senior tag
flash sale-n van a bmw m1 procar th-edition, vegyétek, vigyétek :-)
-
cuebler
senior tag
válasz
noblem1983 #16920 üzenetére
ez túl szép, hogy igaz legyen.
z-tune: 5000-3000 = 2000
hakosuka: 2000-1200 = 800
fogtam 2800 boost-ot és van két olyan autóm, amire mindig is vágytamremélem kitart a szerencse a ma feladott lottószelvényekre is ----> ha nyerek, mindenki a vendégem 50k-ra
-
cuebler
senior tag
válasz
noblem1983 #16920 üzenetére
köszi, már rohanok is
-
cuebler
senior tag
válasz
noblem1983 #16914 üzenetére
köszi szépen, csak közben rájöttem, hogy sváb vagyok
(vér szerint is)
vettem egy lp700-4-t, de az estoque árából kiférne egy miura sv (igazi klasszikus álomautó) + egy lp550 vb. asszem megvárom amíg a z-tune akciós lesz...
-
cuebler
senior tag
estoque-t próbálta már valaki?
-
cuebler
senior tag
válasz
}{3@Đ$}{0ot #16886 üzenetére
vagy csak... sry. ha lengyel sb-t akarok venni, vehetek paypal-lel is?
-
cuebler
senior tag
ez az új vas (miura concept) elég jól megy a-class team escape-en. három menetből háromszor nyertem és csak egyszer lettem busted, amikor egy corvette tetejére "ugrottam" és nem tudtam leugrani róla. nekem kellemes csalódás, van olyan jó a team escape-n mint a jó öreg gtr-em.
-
cuebler
senior tag
reggeli rondaság, lehet szörnyülködni: [link]
-
cuebler
senior tag
nem panaszképpen, de időtlen idők (3 hó+) óta nem vágott ki, kavicsozás közben meg még soha. most vagy valami eszméletlen stabil rendszert hoztam össze...
-
cuebler
senior tag
válasz
tupacamaru #16447 üzenetére
no cheat, no hack vs 0:00.001 at burrows. imádnivaló :-(
-
cuebler
senior tag
nekem is leesett öt nap alatt három ultra a th-n: két motor és egy susp. sajnos, a mait elfelejtettem prtscr-ni.
-
cuebler
senior tag
rögtön két autó is a kívánságlistámról igc-s lett. asszem, feladok egy lottót :-)
-
cuebler
senior tag
válasz
eLit-MiLan #14631 üzenetére
szvsz E-ben nincs jobb, mint szinte bármelyik nissan... a scirocco egyenesekben nagyon jó, de kanyarban sehol nincs a silvia-hoz, 200as vagy 240es nissanhoz. természetesen ez a saját véleményem...
-
cuebler
senior tag
...viktornak hívnak, 36 éves vagyok és már három (!) napja nem kapcsolódtam fel a need for speed world online szerverére. asszem, lejöttem
-
cuebler
senior tag
válasz
GrotESC #13837 üzenetére
az s5 nagy ívben kerülendő, legalábbis szvsz. nehéz és összkerekes, szóval pont úgy kanyarodik, mint egy darab tégla. szívfájdalom és búcsúpuszi nélkül adtam túl rajta anno...
a mostani igc rotáció egész jó lesz. az rx8 2009 igazi könnyű és pörgős kanyarvadász, a dbs pedig állítólag nagyon jó pursuit-ra, nehéz, de kezes jós(z)ág...
amúgy az out of memory-s téma nálam soha nem jelentkezett, pedig nem is asztalin, hanem egy samu ultrán nyomom
-
cuebler
senior tag
lassan szétoffoljuk a topic-ot
engem már a forza 3 "kínálata" is megfogott, de a horizon meg aztán... már csak arra várok, hogy valami gold vagy ultimate vagy collector's verzió kijöjjön belőle
és itt nem hiánycikk a ferrari, a honda vagy a mercedes-benz...
-
cuebler
senior tag
válasz
PR0JECTNR56 #13151 üzenetére
ezzel a teleportálós "fícsörrel" én már a patch előtt is sokszor találkoztam, sajna... leginkább akkor fordult elő, amikor nem első helyen voltam, hanem az előttem lévő átpasszírozta magát a road blockon és az ellökött rendőrautók előbb eltűntek, majd hirtelen megjelentek - jellemzően a legkellemetlenebb helyeken...
azért én a gts-ért nem haragszom, a mustangot meg be lehetett vásárolni, volt rá egy napunk
-
cuebler
senior tag
tegnap este vettem egy '12-es boss 302-t team escape-hez. kb 4-5 hete majdnem vettem busztért egy m3gts-t. most akkor igazam van vagy igazam van???
-
cuebler
senior tag
legutóbb pár ajróért megvettem magamnak a race07-t, a gt legends-t és még az stcc-addont a race07-hez... lemegy a bevallási szezon, nekiszaladok, megnézem, mit vettem
-
cuebler
senior tag
az egyetlen bánatom, hogy az igazi vintage-gépek boost-ba fájnak/fájtak: corvette stingray, e-type, e30m3, golf I gti.
többször nekifutottam a paypal-en, hogy veszek boost-ot, de végül mindig a srácaimnak vettem inkább valamit a sztímen...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Feketelista, avagy a rossz boltok topicja
- Napelem
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Parkside szerszám kibeszélő
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- További aktív témák...
- Valve Index VR Kit
- Uhh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 16/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Esport PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- AZTA! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop Ultrabook 14" -60% i7-1185G7 16/512 FHD IPS Iris Xe
- IPhone 15 128GB Zöld ÚJ! 12 Hó Jótállás!
- Asus TUF 16 FA607PI - 16" 2,5K 165Hz - Ryzen 9 7845HX - 32GB - 1TB - RTX 4070 - Win11 - 1,5 év gari
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 6700XT 12GB Videokártya!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest