- Hamarosan automatikusan települ a Microsoft 365 Copilot
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen egeret válasszak?
- Majdnem 20 évvel később befejezték a rajongók a PC-s Grand Theft Auto IV-et
- Nem tetszik pár profi eSport játékosnak, hogy Intel CPU-val kell játszaniuk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nyomtató topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
volvoguy
addikt
nosemberek, kipróbáltam a játék demó változatát. egész egyszerűen ez a játék elég gagyira sikeredett. szándékosan nem ahsználtam a sazr szót, mert nem szar, de kritikán aluli.
kezdeném a grafikával. közelébe sem érhet a GRID látványvilágának...a GRID még a HDR-el is köröket ver erre....mi lett a Need For Speed-ekkel? régebben ezek voltak a legjobb grafikájó autós játékok...senki sem ért látványban a közelükbe, és ha a játék szar is volt, a grafika mindig ütött...de ez valami borzalom...
a belső nézet biszont tetszik, jobban mondva semmi különös, csupáncsak élvezetesebb belső nézetben vezetni, mint a GRID-nél...node a külső nézet..a kocsi rázkódik fel-le, a kamera is imbolyog....valami katasztrófa....
a közönség és a pályák megvalósítása meg pocsék..2009-ben SPA-ban papírerdők, meg papírfák a távolban? ugyanmár....
szóval, én ez ta játékot ne mfogom megvenni, letölteni pedig hacsak nem azért, hogy összehasonlítsam a GRID-el...mert bárki bármit mond az ötlet a Codemasters-től jött...csak éppen ez pocsék..így még mindig a GRID a király...
amúgy sztem afejlesztők megint nem sok szimulátorral játszottak, mert mielőtt még megköveztek, nyomtam SIMBIN játékokkal...és azok nem ilyenek...sztem a legrosszabb, amikor egy árkád játékokat gyártó cég megpróbál SIM-et csinálni, vagy vmi aszerűt...de ez...
sztem a sok magazin is aki9 pont körül értékelte, meg kiemelték a látványt, hát azoknak is landolt némi pénz a zsebükben....oké hogy demó, de sztem sokat ne mfog változni a véleményem a teljestől...
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad P15v Tervező Vágó Laptop -65% 15,6" i7-10850H 16/512 QUADRO P620 4GB
- Szép! Lenovo ThinkPad P53s "Kis Tervező Vágó Laptop" -65% 15,6" i7-8665U 32/512 QUADRO P520 2GB FHD
- Zalman ZF9225ATH AMD CPU hűtő
- MSI NX8600GT-E (MS-V091) PCI-E videokártya
- Asus P5QE Retro alaplap, + Xeon X5450 CPU, + hűtő
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3422
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Legjobb kijelzős! ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 512GB FHD - 400nit! magyarbill 1 év garancia
- Bomba ár! Dell XPS 15 9550 - i7-HQ I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I GTX960M I Cam I W10 I Gari!
- HIBÁTLANiPhone XR 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3267, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest