Új hozzászólás Aktív témák

• volvoguy

addikt

nosemberek, kipróbáltam a játék demó változatát. egész egyszerűen ez a játék elég gagyira sikeredett. szándékosan nem ahsználtam a sazr szót, mert nem szar, de kritikán aluli.

kezdeném a grafikával. közelébe sem érhet a GRID látványvilágának...a GRID még a HDR-el is köröket ver erre....mi lett a Need For Speed-ekkel? régebben ezek voltak a legjobb grafikájó autós játékok...senki sem ért látványban a közelükbe, és ha a játék szar is volt, a grafika mindig ütött...de ez valami borzalom...

a belső nézet biszont tetszik, jobban mondva semmi különös, csupáncsak élvezetesebb belső nézetben vezetni, mint a GRID-nél...node a külső nézet..a kocsi rázkódik fel-le, a kamera is imbolyog....valami katasztrófa....

a közönség és a pályák megvalósítása meg pocsék..2009-ben SPA-ban papírerdők, meg papírfák a távolban? ugyanmár....

szóval, én ez ta játékot ne mfogom megvenni, letölteni pedig hacsak nem azért, hogy összehasonlítsam a GRID-el...mert bárki bármit mond az ötlet a Codemasters-től jött...csak éppen ez pocsék..így még mindig a GRID a király...

amúgy sztem afejlesztők megint nem sok szimulátorral játszottak, mert mielőtt még megköveztek, nyomtam SIMBIN játékokkal...és azok nem ilyenek...sztem a legrosszabb, amikor egy árkád játékokat gyártó cég megpróbál SIM-et csinálni, vagy vmi aszerűt...de ez...

sztem a sok magazin is aki9 pont körül értékelte, meg kiemelték a látványt, hát azoknak is landolt némi pénz a zsebükben....oké hogy demó, de sztem sokat ne mfog változni a véleményem a teljestől...

Új hozzászólás Aktív témák