- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hobby elektronika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- OLED TV topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ricco_hun
senior tag
válasz
hahajdu #1138 üzenetére
"én álltalában kimegyek valamit csinálni amig tölt "
Na azért ennyire lassan nem tölt. Nekem átlag 20-30 másodpercet tölt. Ehhez képest egy cod4 pálya betölt 5 másodperc alatt."ATI-n nem fut rendesen, és ezt ők is tudják, dolgoznak a problémán. Várjuk meg a fix-et"
Na, hát akkor várjuk a fix-et. Még jobban fog futni.
Akinek meg a konfigjához képest irreálisan szarul megy vagy jók az fps-ek, de állandóan akadozik, hát ott user error lesz. Nekem még egyszersem fagyott ki, grafikai bug is csak a Spa-i pályán jött elő, máshol sehol. Pedig az újratöltött verziót használom.
Jah, és alt+tab-ozni is simán tudok.mephi666: 32 bites xp sp3
-
mephi666
nagyúr
válasz
hahajdu #1138 üzenetére
pedig nem is reklámozzák az elején a ződeket
viszont a resevil5 ajánlgatja a kórájhetet és úgy fut a kb 3éves 3800+ x2-n, ahogy kell... nem mértem, de szerintem stabilan 40+ fps megvan 1280ban fullon fsaa nélkül... azt azért elég faszányosan optimalizálták... öröm vele játszani, mert 1 tizedmásodpercnyi röccenés nem volt eddig... ez viszont csak kompatibilitási módban megy úgy ahogy... (szarul) viszont, amikor hajlandó volt win98 kompatibilitási mód nélkül elindulni, akkor úgy szaladt, hogy csak úgy fütyült... úgy kellene mennie alapból... (nekem sem segített komp. módban a grafikából lehúzás, mert csak sz@rabbul nézett ki, de nem ment jobban)
-
Vicoo
senior tag
válasz
hahajdu #1138 üzenetére
Nagyon remélem ! Az előtted írónak néztem az írását, és azt hiszem valami nagy gáz van a játékkal ... Nekem amikor a proc 2,6on ment , és cska a car volt high,meg a textúra, minden más közepesn noAA trilinear/2xAF, akk is csak 15:20 fps volt. Tényleg egyszerűen szar a játék , várni kell a patchre ... de meddig? Semmi info?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Villanyszerelés
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Windows 10
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Plus - Yellow - Használt, karcmentes
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
- Honor 9X Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged