- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Home server / házi szerver építése
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- SSD kibeszélő
Új hozzászólás Aktív témák
-
bakosgabor57
őstag
Barthezz kolléga írt a kormányzási szög beállításról, és valóban, egyrészt érthetetlen módon felcserélték a "lassú" és "gyors" feliratot, másrészt az értékek (5-42) a kormány valódi elfordulási szögét jelentik a két végpont között(50°-420°). Ha 5-re tesszük, már 50°-os kormánymozdulatra a legnagyobb kitérésben lesznek a kerekek, ha nagyra, akkor meg csavargathatjuk a világba. Billeseknek érdemes lehet kisebbre venni...
-
bakosgabor57
őstag
válasz
bakosgabor57 #2223 üzenetére
-
bakosgabor57
őstag
válasz
sagesz93 #2146 üzenetére
Nem rossz, ellopták a hangot...
Nekem meg van egy 6:36-os időm a Nordseiszén -
bakosgabor57
őstag
válasz
CHIPman #1996 üzenetére
Egy egész jó menet a Nordseiszén 6:36,030 --- You Tube video --- Még mindig látok benne 5mp-et.
Barthezz Én meg éppen, hogy lejjebb vettem 17-re és teljesen jó, de majd ránézek 30-al -
bakosgabor57
őstag
válasz
proci985 #2004 üzenetére
Pagani Zonda beállítások:
Kormányzási szöget levettem 16-ra(!), kerékösszetartást elöl 0 hátul +0,1-ra, többi maradt.
Lengéscsillapítóknál az első-hátsó kersztstabot közepesre, többi maradt
Áttételt még nem bántottam, leszorítő erőt sem....., még. Ezeket így első blikkre, a korábbi szimulátorok alapján.
Nem tudom mennyire van hatása a változtatásoknak, egyelőre csak toltam és toltam a játékot.
Kormány beállítások: -
bakosgabor57
őstag
válasz
CHIPman #1927 üzenetére
Majd elaludtam a hosszú egyenesben, 6'44"7, seisze
Mindjárt elkaplak...
Egyébként végigvásároltam a 4.szintű autokat és rá kellett jönnöm, hogy egyik sem fejleszhető. Ilyenkor mi van? Evvan?
Tomate eltelt kis idő, mire én is rájöttem, hogy a nyelv menü is görgethető... -
bakosgabor57
őstag
válasz
CHIPman #1895 üzenetére
Épp most végeztem egy "épített" versennyel, hát elég valószerűtlen..., mámint a valóságban, vagy mi, bár fene tudja. mit is akartam mondani?
Nem hagyom annyiban, Csabee-ét se., bendeguz meg hát...khmmm. -
-
bakosgabor57
őstag
válasz
gamerkiller #1858 üzenetére
Mariahilferstrasse..., vagy Nordschleife(seisze)
-
bakosgabor57
őstag
válasz
- = Zk = - #1849 üzenetére
ÁÁÁÁÁ...,az igazán kemények azzal a baseball sapkás - ledes bizével a fejükön, és csak a fejüket tekergetik(Mit csinálnak egy visszafordítónál
)
-
bakosgabor57
őstag
Szerintetek melyik a játék legjobb, körrekordokra is alkalmas autója?
Én még mindig azt mondom, a Pagani ZondaR. Csak a végsebessége nincs a maximumon, (és nem is lesz mert nem fejleszhető) így csak 330-at tud, de jobb, mint az a böszme Bugatti Veyron. Vagy mit lenne érdemes venni, és kipróbálni? Van rá 4millám... -
bakosgabor57
őstag
válasz
gamerkiller #1816 üzenetére
Pedig nem is az az ujjuj kategória(Genius Trio Racer, valami 15k volt egy éve)
-
bakosgabor57
őstag
Mégis csak jó a minőség csak klikkeljetek a HQ gombra a kép jobb alsó sarkában.
384 csillagom van még csak... -
bakosgabor57
őstag
Na itt a vége, a World Tour, és ajáték uccsó versenye. Elég gyenge lett a felvétel, pedig egyformán készültek. Persze van még mit csinálni, csak a 25. szinten vagyok.
-
bakosgabor57
őstag
YouTube server hol lakozik? LA? Most nézem, hogy a NordSeisze feltöktésemnél 9óra az eltolódás...
Chipman :Szólj, ha lenyomtad az időmet, megint megyek egyet... -
bakosgabor57
őstag
Így az utolsó szintnél kiderült valami újdonság(nekem legalábbis), elbéláztam a nyelvválasztásnál, és mire észbe kaptam, betöltötte magyarul.
Chipman Toltam egy 6' 52" -es időt a NordSeiszén(gyűlölöm) PaganiRondával (ha nem cseszem el az uccsó előtti kanyart...
)
-
bakosgabor57
őstag
válasz
Alister71 #1570 üzenetére
Köszi megkaptam, per pill ezzel a szennyládával küzdök a WorldTour-ban
-
bakosgabor57
őstag
Fraps-on kívül mivel tudnék még videót felvenni?
Barthezz Nem megmondtam, hogy bontottcsirkét...bontottcsirkét -
bakosgabor57
őstag
Van egy egyszerű megoldás az fps problémára : nagyon gyorsan az élre kell kerülni ...
-
bakosgabor57
őstag
válasz
Dark KillerX #1273 üzenetére
Az én ősöreg 3870-em is kb így viselkedik egy 550@3400MHz társaságában 2GB memmel, ugyan így minden maxon.
Tudna valaki egy olyan programot mondani, amivel rögzíteni lehetne a Replay-ket? -
-
bakosgabor57
őstag
Japám! Pagani Zonda-val a World Tour iszonyat jó. Megcsináltam, amit Barthezz írt a fájl átírásról, na meg kormány SS 80%, SSS 100%-on, és lehet hogy ezért, de lehet csak az autó miatt, de élvezet a vezetés.
Ezt az agresszivitás ficsört kihagyhatták volna. Talán jobb lett volna,ha büntetik, persze minden versenyzőre értve(mondjuk tegye hátrébb a gép 5-el). Ha megússza az ember a rajt utáni tülekedést, meg hogy sokszor direkt kilökik az embert, egész normális lenne a játékmenet. -
bakosgabor57
őstag
Bug-e?Tapasztalta-e valaki, hogy a 3.szint Corvette-s versnyeknél az autó nem hajlandó megmoccanni se?
-
bakosgabor57
őstag
válasz
sagesz93 #996 üzenetére
Én 84k-nál vagyok 16lvl-en, gyűjtögetem a Zonda-ra valót a 4.szintben.Skyline GT-R nekem megállt az upgradeben 8,9-nél, pedig mindent megvettem? A Murci viszont 16,8-on van
A 4 vesztés meg csak a szaros Veyron miatt van.
Meghívásos versenyek kemények tudnak lenni, főleg így, hogy szerintem átestek a szimulátoros ló túloldalára. -
bakosgabor57
őstag
Ki hogy áll a profil pontokkal?
-
bakosgabor57
őstag
Én valahol itt tartok 3óra játék után, mediumon, segítségek kikapcs. Nem túl nehéz, van ahol elég kemény, de csak a hülye fizika miatt. Olyan, hogy betapadás nincs, mintha mindig vizes pályán mennék..., meg lehet zokni.
(TrioRacer)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Mobil flották
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Azonnali notebookos kérdések órája
- BestBuy topik
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Home server / házi szerver építése
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- További aktív témák...
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC - i5-14400F - RTX 4060Ti - 16GB RAM - 1TB SSD - www.olcsogamerpc.hu
- Eszpresszóképes kávéfőző 15 bar nyomással
- AMD GAMER PC! Ryzen 5900X / RX 6800 XT / B550 / 32GB 3200MHz / 1TB Gen4 / 700w Gold! BeszámítOK
- Latitude 5420 27% 14" FHD IPS érintő i5-1145G7 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Lenovo ThinkVision P27u 4k-s kifogástalan állapotú monitor féláron!!!
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest