- Megfizethető miditoronnyal gyarapodott a Phanteks Eclipse termékcsaládja
- Bemutatkozott a Lexar legfrissebb, strapabíró memóriakártyája, a Blue Plus
- A G.Skill DDR5 memóriájával lassacskán a 13 GHz-es határt ostromolják
- Combosnak tűnik a Thermalright legfrissebb, kéttornyos CPU-hűtője
- Sok memóriát spórol a neurális textúratömörítés
- Újra instabilitásba futott a Raptor Lake generáció
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Új szintre emelte a fényűzés fogalmát az ASUS
- SSD kibeszélő
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Sok memóriát spórol a neurális textúratömörítés
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Bemutatkozott a Lexar legfrissebb, strapabíró memóriakártyája, a Blue Plus
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Philips LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
CHIPman
nagyúr
válasz
bakosgabor57 #1845 üzenetére
Koenigsegg CCX. Irányítható, húz mint az állat, és 360-nál(Nordschliefe egyenesben többnyire a falban végzem) kapcsolja a 6-ost.
mod:Vagy fullos viper srt10, egyedül az egyenesben döglik meg 310 körül. -
CHIPman
nagyúr
bakosgabor57: 7:14:890-et mentem egy Viperrel úgy, hogy elég sokat voltam a pályán kívül. Mindjárt megnézem vmi mással.
-
CHIPman
nagyúr
Ez nagyonnaaaaaagy...
Toyota Corolla GTS átépítve, atomgagyi a sebesség(250 a vége), viszont a gyorsulás egész jó. Csak 8,5min lett a Nordschliefe. -
CHIPman
nagyúr
válasz
bakosgabor57 #1771 üzenetére
Bírom a szintlépéseket. 28. szintnél kaptam fél milla szponzori támogatást.
Amúgy érdekes, hogy ha átépítjük a Corolla GTS-t, akkor 250 paci jön ki belőle, de jobb a nyomatéka, mint az átépített Lambonak, vagy a Zonda R-nek. -
CHIPman
nagyúr
válasz
bakosgabor57 #1740 üzenetére
Lol. Asszem ma ráugrok.
Alap autóval csak 20mp-t kéne javítanom a legjobb időmön.
Na majd a Lambo vagy a CCX. -
CHIPman
nagyúr
Ki hozott ki valamilyen autóból 970 lóerőnél többet?(kiv. Veyron 16.4)
Ennyi az átépített Murciélago.
Gaby666: Öcsém gépén is ugyanez van, írj, ha valamit megtudsz. XPSP2, 98/Me, Fizix és DX installálva. Az adatlapomon a #2 gép. -
CHIPman
nagyúr
válasz
barnam_ #1602 üzenetére
Mivel lehet megmérni jól az autó végsebességét? Szal mi a leghosszabb egyenes a játékban? A Zonda R még bőven gyorsul 326 után a Nordschliefe-i egyenesben.
Amúgy én azt az enyhe kanyart Lamboval és Paganival is be tudom még venni maxgázon, utána nagy fék, és jön az éles.
A csereautóst nem vágom.
Most sikerült egy 7:20-as időt mennem. -
CHIPman
nagyúr
Pagani Zonda R 7:23 Nordschliefe
Ez jónak számít?
Kisza25: Murciélago-t full tuning+350k-ért alakíttattam át, 970 paci és 20,99-es átlag lett belőle.
mod: Írja, hogy átalakított autót NEM LEHET ELADNI! -
CHIPman
nagyúr
válasz
CHIPman #1573 üzenetére
Na, az előző buherálások(221km/h)kal 8min körüli volt, a mostaniak pont az ellentétei(262), de még mindig csak 7:36, és a kanyarokat sem szereti. Asszem a legnagyobb tapadásra állítom majd.
Ki milyen autót, és mennyi tuninggal használ billentyűzettel?
(félreértés ne essék, van egy Formula Force EX-em, de éjjel, amikor a többiek alszanak, jó lenne billen nyomni). -
CHIPman
nagyúr
Megbuheráltam a Lambot, most 8min fölötti időket megyek.
Most másik beállítást próbálok ki, hátha azzal meglesz a 7:22 alatti is.
Amúgy szintlépésnél kiírja, hogy
Győzelmek: Audi R8 LMS,
viszont az autókat sehol sem találom. ezek mik? -
CHIPman
nagyúr
Aggregátor: Kipróbáltam a Nordschliefe-t, 7:22-t mentem egy LP640@970-el. Neked a GT-R mit tud? Mivel eleht megmárni jól az autó végsebességét? Nordschliefe-n 310-et sikerült kihozni belőle.
-
CHIPman
nagyúr
válasz
hahajdu #1460 üzenetére
Lehet.
más: Érdekesség, hogy havernál kipróbáltam a Shiftet a 4830-cal, és 1440x900-ban, valamint 1920x1080-ban is 17fps-em volt indulásnál, első helyen meg 30-35. Miért?
Aggregátor: Jó ötlet, csak kéne egy értelmes 2-es szintű autó is hozzá, ahhoz meg fel kéne tuningolni a mostanit, ami nem kis pénz. Kéne már egy 4-es autó a mindent alázó Murciélago helyett.1477 Csabee.: Gondolom a kettesen, mivel a 3-as versenyeket nem kezdte még el.
-
CHIPman
nagyúr
válasz
bakosgabor57 #1307 üzenetére
Naja. Kímélem a videokarimat, ezért vettem LP640-est.
suti: A monitorodat elfelejtetted odaírni. -
CHIPman
nagyúr
válasz
Barthezz2 #1298 üzenetére
A grafikaállítósdival nem csak te vagy így, nekem is kifagy a legkisebb állításnál. Az egyetlen beállítás, amin hajlandó elindulni, az az 1280x1024 75Hz 8XAA Vsync on(
) minden highon. Az AA-t próbáltam levenni 2x-re, és kilépett a küvetkező verseny első 5mp-ében.
Ma valszeg lesz alkalmam kipróbálni a játékot 1920x1080-ban, meglátom, mit bír vele a videokarim. Egy Athlon 240 mellett(alapon) nem lenne procilimites a dolog, ugye? Mert egy E2160-nal kéne összehasonlítani, és ha szükséges a proci is, akkor ki kéne kalkulálni az azonos teljesítményű órajelet. -
CHIPman
nagyúr
-
CHIPman
nagyúr
Nekem ma csak 1x fagyott, többnyire akadásmentesen fut. A hosszú töltésre még mindig nincs semmi orvosság?
mod: Most nekem is fullos Lambom(LP640) van, és csak egy bot tud szembeszállni velem. Valami Dan(a vezetéknevét elfelejtettem). -
CHIPman
nagyúr
Eddig nem próbáltam a driftet, csak versenyben, de a max. 31 pont volt, szal vmi útmutatás nekem is jöhetne.
Érdekesség, hogy nekem 98-as kompatibilitásban, 1280x1024 75Hz 8XAA minden high, 9.8-as Catával fut akadásmentesen. Akármit állítok rajta, kilép. Pl. leveszem az AA-t 2-re, és kilép hibával.
Valamint nagyon sokat tölt a versenyek előtt. Ez miért van? -
CHIPman
nagyúr
válasz
infectedmann #865 üzenetére
Dettó, kivéve az utolsó mondat, jó lenne egy esélyt adni neki, nem úgy, mint az UC-nek, hogy két óra után meguntam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Újra instabilitásba futott a Raptor Lake generáció
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- E-roller topik
- VMware
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Eladó Dell Venue 11 Pro 7139 i5-4300y 4gb 128gb
- Samsung Galaxy A71 Olcsón, megbízható állapotban 28.000 Ft (fix ár)
- Akcio! Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X OC Videokártya!
- LOQ 15IRX9 15.6" FHD IPS i5-13450HX RTX 4060 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- Csere- Beszámítás! Asus Rog Strix B550-F Gaming Wi-Fi II Alaplap
- Xiaomi Redmi Note 12s 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Corsair 750W
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX 6700XT 12GB Cooler Master CMP 520L 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest