Új hozzászólás Aktív témák
-
SH4D0W2011
őstag
válasz
Marci112233 #886 üzenetére
Üdv újra!
A Settings legalsó menüpontja a Reset Your Journey, szerintem az lenulláz mindent.
Driftre pedig nekem ezt a beállítást ajánlották, autó pedig szerintem személy függő, hogy kinek mi válik be. Nálam az RX-7 nagyon jó volt, de láttam már Huracan-t is jól driftelni. -
lolal
senior tag
válasz
Marci112233 #886 üzenetére
Hali,
igazság szerint én külön autót nem vettem driftre. Kb mindent a Lamborghini Huracanal nyertem meg, valamit az Aventadorral. Beállításokban sem birizgáltam különösebben semmit. Hasmagasságát lehúztam , és a grip gumikat tettem rá. A tapadási csúszkát középen hagytam. Taktikám a következő , nagy gázzal be a kanyarba aztán kézifék majd egy pillanatra fék és csutkára nyomod a gázt, ha meg szűk a kanyar akkor "pumpálva" adagolod és csúszni fog az. Persze fontos az érzék meg az ellenkormányzás stb. Rákel érezni. Még a BMW M3 -t (2005) tudnám ajánlani driftre. Mindent meglehet vele nyerni. De ahogy már feljebb írtam 1x, én nem használok külön csak erre, vagy külön csak arra autót. A két lambóval lefedem az igényeimet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Magic5 Pro 5G LTPO 120 Hz kijelző, 50 MP triplakamera, 66W gyorstöltés 512 GB
- Fotó állvány eladó
- Dell Precision 7560 Workstation i7-11850H 32GB RAM 512GB SSD Nvidia T1200 4GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest