- 3D nyomtatás
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- TCL LCD és LED TV-k
- SSD kibeszélő
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Apple MacBook
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Amur
addikt
válasz
Fuvaros #5654 üzenetére
Sokan szenvednek a játék optimalizatlansága miatt(én is),sok forumon olvastam utána
(külföldi oldalakon is-a gamespot-on pl.minden 3.hsz-ben azt irják hogy szaggat a játék,és
egész jó gépeket is írnak),100%-os recept nincs.nekem is 1x bejött az hogy mindent max-ra vettem,de mikor legközelebb inditottam a játékot,már megint szaggatot...
legrissebb driverek vannak fenn.háttérben futó progikat minimumra szoritottam,töredezettségmentesítettem a rendszervinyót(ugy hogy kikapcsoltam a virtuális memóriát,majd utána vissza),állítgattam össze vissza low-és high között minden értéket,még a felbontást is levettem 800x600-ra,de semmi változás...
azt írják a tutti az 2gb memória,de láttam bőven olyat akinek azzal is szaggat..
talán az hogy intel-nvidia optimalizáció van,amd-ati párossal van gond? passz.
várok egy patch-et az EA csapattól mert biztos szedik rendesen a fejüket a világ játékosai
amiért ilyen állapotban került kiadásra a gém,mert az ajánlott rendszeren sem fut akadás nélkül,és hiába állítja az ember bárhová a beállitásokat nem változik a játék futási sebessége,ez programozási hiba.A hiba nem nálunk van,hanem a játékban! ez az én véleményem!
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- HIBÁTLAN iPhone 13 512GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3273, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3318
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550 R5 3600 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD RX 5700 XT 8GB CM MasterBox MB500 700W
- 139 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest