- Az Amazon 54 milliárd dollárt pumpál Nagy-Britanniába
- A Tesla és a Google volt mérnökei AI által írt szövegek után kutatnak
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- Itt a legkisebb asztali GeForce RTX 50-es VGA
- A ViewSonic új üzleti monitorai megoldják az online kommunikációt is
- Milyen házat vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Hobby elektronika
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- RAM topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Socket AM4
- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr.Grincs
veterán
Viszont ami nekem idáig nagyon tetszett az a NFS Hot Pursuit 2 ben a fordulatszámmérős km-ter óra. És olyan élethűek a hangok ahogy húzatja az ember a kocsikat. Ha automatára van véve akkor olyan mint az omegánk
Automatánál is nagyon szépen üzemel. Habár amikor vissza kellett volna vűlatni akkor kicsit nehezen kapcsolt, hogy tán vissza kéne váltani.
-
Mr.Grincs
veterán
Szerintem az az U1 az nehezebb volt. A 2 az nagyon ott volt a szeren meg még szerintem ma sem rosz játék. De a most wanted is nagyon profi.A carbon azt most kezdtem el, annak is gyönyörű a garfikája. Mikor még az EW ben dolgoztam mindig jött az EA-s csaj és magyarázta hogy amíg nem jött be a carbon addig a most wanted vitte a listát. És hogy a carbonból már elővételben is rengeteg volt. Sokkal több mint az u2 ből.
Mindig nagyon finom wattacukor szerű parfüm volt rajta....
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700 Processzor!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest