Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen processzort vegyek?
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Pánik a memóriapiacon
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Ne már! Drágább lesz a GPU a memóriapánik miatt?
- OLED TV topic
- Bambu Lab 3D nyomtatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Danny365
őstag
válasz
Maxtreme
üzenetére
Azt hiszem a Sima edge-dzsel még kompatibilis (úgy rémlik, neked az van). De ha rámész böngészőben a Play Store-on a játékra, majd az Installra kattintasz, akkor ha azt írja ki, hogy a játék már telepítve van, ez esetben elvileg nincs gond. Ha azt mondja, nem kompatibilis, akkor te sem tudod többé Store-ról telepíteni.
@Micsurin
Igen, csak azt olvastam, hogy amit a játék letölt magának adatokat, az részben készülék-specifikus, ergo nem tudom, az én esetemben mit akar/tud majd letölteni. Majd kiderül.@fery02
Ezt én is észrevettem, hogy a folyamatos drift sokszor nagyon nem előnyös. Főleg, mikor kemények az ellenfelek, ahogy te is írod. Meg ha már driftel az ember, akkor se úgy menjen be a kanyarba, hanem előtte kanyarodjon szépen szűken, mert máskülönben baromi szélesen veszi be a kanyart, ha alapból driftelve megy bele az ember.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kuponkunyeráló
- Suzuki topik
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Vezetékes FEJhallgatók
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Apple iPhone 17 - alap
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen processzort vegyek?
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Hearthstone: Heroes of Warcraft - free online CCG
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 3410 - i3-10110U I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" FHD Touch I HDMI I W10 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E5540 - i5-4GEN I 4GB I 240SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Olcsón Google Nest Mini 2nd Gen
- Bomba ár! Dell Latitude E5530 - i5-3GEN I 4GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD I W10 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3918, 100% Akkumulátor
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest