- Comptex 2025: Házak, tápok és kézikonzolok az Antec standján
- Computex 2025: Profi SSD-k, hűtők és más kiegészítők az Adata standján
- Computex 2025: Monitortól a tápegységig mindent megnéztük az ASRocknál
- Elkészült a zamatos hardverbifsztek
- Vezeték nélküli, láncba kapcsolható ventilátorok jöttek a Lian Litől
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Forrmell.enn
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- TCL LCD és LED TV-k
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Hobby elektronika
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Gaming notebook topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Vodafone mobilszolgáltatások topik, téma összefoglaló
Aktív témák
-
Drótszamár
őstag
Tinnye: nuku térerő. Máshol?
-
Drótszamár
őstag
Szia!
Köszi. A weblap nem túl egyértelmű, én úgy értelmeztem, hogy prepaidnél is működik a lassítás.
Akkor túrok egy kis ASZF-et.Telenor Click-et próbáltuk a hétvégén, de csak a padláson van "1-2 pálcikás" térerő. (Bakony)
Antennás stickel elvileg sikerült csatlakozni a hálózathoz, de adatot nem tudtunk átpréselni rajta.
Lehet megpróbálom még irányított antennával is.A telefonom hálózatkeresésnél jelzett voda hálózatot, gondoltam kipróbálom azzal is.
-
Drótszamár
őstag
Sziaztok!
Távfelügyelethez keresek prepaid mobilnetet. A sebesség nem számít, az ár annál inkább.
A Zsebnet 100-as csomagban a 100mb elfogyása után a lassítást van mód távolról is bekapcsolni?
Többen is írták itt a fórumban, hogy ilyenkor semmilyen adat nem megy át, csak a voda weboldala jön be.Nem leszek ott a nyaralóban amikor elfogy a 100 mega. Jó lenne, ha akkor nem állna meg az élet
Az is jó, ha valami online ügyfélszolgálaton ezt be lehet állítani. Havonta 1x kibírom. -
Drótszamár
őstag
Halott a voda háló Tinnyén. Azt mondja az összes céges teló, hogy a hálózat foglalt.
Nálatok működik?
Aktív témák
Otthoni, kábeles szolgáltatások topikja:
Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fanatec szett
- Juniper SRX300 tűzfal / router friss firmware-rel!
- iPhone 16 128GB récezöld iStyle számla! 3 hónapos! Akku 100%! 2028 február 28-ig Apple garancia!
- ThinkPad X1 Carbon 6th Gen i7 / 16GB / FHD / US bill. Windows 11 Pro
- ÚJ ASUS B650 RYZEN 5 9600X GAMER ERŐMŰ PC 32Gb DDR5 1.0TB SSD ÚJ ASUS TUF RTX 3080 10Gb DDR6 2ÉV GAR
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- BESZÁMÍTÁS! Samsung T22E390EW TV monitor garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest