Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Külső 2,5'' mobil rack-ek topikja
- A napi Windows-hiba? Teljes adatvesztés Bitlockerrel
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Milyen videókártyát?
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- Milyen alaplapot vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Azonnali informatikai kérdések órája
Aktív témák
-
Dany
tag
válasz
Gabeszku
üzenetére
helló Gabeszku! már jórég nem írtam a PH fórumba. tudom, hogy segítőkész vagy, ezért remélem, tudsz megoldást a problémámra. Szal a régebbi nagyon régi gépem beszart, úgyhogy újra kéne tennem az Xp-t, de nemtok bootolni, úgyhogy alaplapi resetet szeretnék csinálni. De nem tudok, mert a lap egy PIII-as ASUS P3B-F lap, ami elvileg jumper free
Szal az elemes megoldás kockázatos, úgyhogy a normál CMOS clear módszer kéne a lapon, ami fogalmam sincs, hogy mi. A használati utasítás német
A neten nem találtam hasznos infót. Remélem tudsz segíteni. Ja és 1000x bocs, mert ez qrvára nem ide tartozott a topicba. Előre is köszi.
Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- Quake 3 Arena
- Külső 2,5'' mobil rack-ek topikja
- A napi Windows-hiba? Teljes adatvesztés Bitlockerrel
- Quake Champions
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Elon Musk billiomos lesz, ha kitör a gépek forradalma
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Samsung Galaxy S22 8/128 GB Phantom White ÚJ, gariban cserélt! 6 Hónap Jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3663, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 2600 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB Zalman T4 PLUS 400W
- BESZÁMÍTÁS! 64GB(2x32GB) Kingston Fury Beast 3200MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Szal az elemes megoldás kockázatos, úgyhogy a normál CMOS clear módszer kéne a lapon, ami fogalmam sincs, hogy mi. A használati utasítás német