-
PROHARDVER!
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bocs, S3, nem DS3.
Szal. Többen panaszkodtak, hogy nem igazán megy az 1066-is Kingmaxuk a gyári értékeken, tehát 1.8V-vel 1066MHz-en. Volt, akinek 800-on sem ment ekkora fesszel. Emelt fesszel, 2.1V fölött látszik nromalizálódni a helyzet. Ezután Gyuri27 belinkelte a támogatott lapok listáját, ami igen rövidre sikerült: [link] Vagyis a gyártó a listán található lapokban garantálja a specifikáció szerinti működést. -
Ribi
nagyúr
Te p35-os lapot irtal be.
Szerintem ami neked dereng az az S3 es DS3 kozti kulonbseg ahol tenyleg az a valtozas hogy masok a kondik, tartosabbak. De tuning szempontjabol szinte mind1. Viszont ezek 965 csipszetesek es az ujabb a p35. Arrol en nemsokat tudok.
Lehet hogy a p35 S3 es p35 DS3 kozt is csak ennyi a kulonbseg, de ugyanugy lehet kapni S3 es DS3 bol is.
[Szerkesztve] -
Ribi
nagyúr
Haat fajo szivvel de azt kell mondjam a geil ultrak most nem valami fenyesen muzsikalnak. Nekem szarnak 2,1V-vel megkozeliteni is az 1000-et. Szal szentem kingmax.
Mar tobb helyen is lehet rendelni es mar lehet is kapni szentem par boltban. De nem a kondikban hanem a csipszetben kulonbozik az elodjetol.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple asztali gépek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- PlayStation 5
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Steam Deck
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Háború Izraelben
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- MINDIG VAN ÚJ és Jönnek MÉG! - 1GB (13db) - 2GB (13db) - 512MB (0db) DDR2 RAM-ok (és Kitek)
- Corsair VENGEANCE SODIMM 2x16GB DDR4 3200MHz CL22 - Új, bontatlan - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) G.Skill Trident Z RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- G.SKILL Ripjaws V 16GB (2x8GB) DDR4 3200MHz F4-3200C16D-16GVKB
- Corsair Vengeance 2x16GB KIT DDR5 6000MHz CL30 EXPO XMP3.0 - 10 év garancia
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, problémamentesen, méghozzá OLCSÓN! Immáron 8 éve!
- Lenovo ThinkPad Z13 G1 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512B SSD GTX 1070 8GB Chieftec BD-25B-350GPB Zalman 500W
- ROLLEREK: ÚJ, Újszerű, Használt 30+ db listát tudok küldeni
- Samsung Galaxy S24 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő