-
PROHARDVER!
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Birsinator
tag
válasz
commandejos2 #7299 üzenetére
Szervusz!
1:
Ha az adatlapodon nincs kitöltve, hogy milyen vasad van, akkor légyszíves a kérdéseddel egy időben közöld a konfigurációdat is. (legalább az alaplapodat, ha már úgy is azzal van a "probléma")
2:
Nekem 2.1-es 2*1Gb Geil Ultra Kit van a lapomban(Gigabyte GA-P35-DS3R rev.1.0), alapból ez is 1.8-at ad, ezért a bios tuning részén ráraktam még +0.3v-ot így kaptam meg a 2.1-et, ezzel nálam kilőve a fesz probléma, nem tudom nálad milyen alaplap van, így nem is tudom, hogy hol lehet ezt állítani.
3:
Nálam az időzítés valamiért 5-5-5-18-on volt alapból, pedig 4-4-4-12-es a ram, a biosba belépés után Ctrl+F1-et nyomva a Bios tuning része kibővült, ott tudtam manuálisan állítani az időzítést, így beállítottam a megfelelő 4-4-4-12 -re.
4:
Amint láthatod, nálam alapból 1,8 v-on 5-5-5-18-on ment a memória, így nagy valószinűséggel nálad sem lehet belőle probléma.Remélem tudtam segíteni.
-
barnam_
nagyúr
válasz
commandejos2 #7228 üzenetére
Szívesen
Valószínüleg jobban lehet majd tuningolni a procit, mint az Asus-al. -
barnam_
nagyúr
válasz
commandejos2 #7226 üzenetére
Nézd meg az Abit oldalán, vagy Google-ba írd be: "Abit KN9 SLI review"
-
barnam_
nagyúr
válasz
commandejos2 #7219 üzenetére
Geil Ultra 800 CL4-nek 2.1V kell.
-
Chaser
legenda
válasz
commandejos2 #7219 üzenetére
Valszeg az adható fesz lesz ott a kevés, bár nálam 1.8V-on is elindulnak, de cl4-hez már kell a 2V / nálam legalábbis /
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Hibás! Dísznek, Porfogónak, tesztkártyának vagy böngészni! Asus Rog Strix RX 470 4GB Videokártya.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged