- Olcsó vs. drága egér: melyiknél érzed meg igazán a különbséget?
- Itt a Microsoft szörnyprocesszora, ami 132 maggal tarolhatja le a felhőt
- Az Inteltől – nem csak az Intelnek
- Alice Recoque-kal mutatná meg Európa hogyan kell szuperszámítógépet építeni
- Pokolian jól elrejtette egyik leghasznosabb hardverét az Intel
-
PROHARDVER!
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wiz Khalifa
veterán
válasz
PROTRON
üzenetére
Azt kifelejtettem hogy a VGA azért ez mert ez van itthon és jelenleg arra se tervezek költeni mert ahogy írtad is nincs is a piacon kb meg amíg a proci nincs meg addig ez is megteszi.
A konfigot mint említettem nem tervezem 5-6 évnél hamarabb módosítani (fő komponensekre értem) így azután is én csak max VGA-val szeretnék bajlódni. Emiatt is gondolkodom a 64GB-ban mert a ram is amit nézegetek azok ugye nem standard ramok. És később ha kevés lenne valami miatt a 32GB akkor vagy találok mellé másikat vagy nem. És azért nem akarnám az egész ramom cserélni ha nincs mellé ugyan olyan már mondjuk a piacon.

Amúgy azért 4 modult akarok mert ki akarom használni a gépben az összes slotot (ergo nem szeretem azt nézni hogy van üres slot).
De akkor egy másik ötlet felmerült bennem (amit Te is írtál) ha már most azt nézzük hogy 32GB-ot írnak pár játékra stb... Megveszem a Ryzen 5 3500X/3600 mellé a 2 modulos 32GB-ot és amint bekerül a Ryzen 9-es proci berakok mellé még 32GB-ot. Így akkor nem lesz terhelve a ram vezérlö sem stb...
Amúgy a linkelt RAM-ra mit mondtok? Jó fajta, stb...? A Ryzen csopiba Crucial-t írnak nagyon az e-Die miatt de az itt Angliában nem annyira gyakori.

#59281jeni
Tápban nem szeretek "szarozni". Inkább legyen nagyobb, stb... és van játszás terem bármit módosítok késöbb. A táp az amiből ha jó minőségűt vesz az ember akkor még 2 konfig váltást is megél stb... így elfér a teljesítménye.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Torrent meghívó kunyeráló
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Munkanélküliség
- Vicces képek
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Itt a Microsoft szörnyprocesszora, ami 132 maggal tarolhatja le a felhőt
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- További aktív témák...
- Trident Z5 RGB DDR5-7200 CL34-45-45-115 1.40V 32GB (2x16GB)
- BESZÁMÍTÁS! 32GB(4x8GB) G.Skill Trident Z RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- 2x8GB Kingston Fury HyperX DDR3 ram
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.SKILL Trident Z5 RGB 7800MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ 32GB DDR4 3200AA Laptop memória
- BESZÁMÍTÁS! Xiaomi Mi 2K 27 165Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Fitbit Versa 4 okos óra
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3853, 100% Akkumulátor
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

fudi2002