Hirdetés
- És akkor a memóriapánik után beköszöntött a HDD-pánik
- LG LCD és LED TV-k
- Az Enermax tényleg nem viccel, ha az új tápjának garanciaidejéről van szó
- Utánajártunk, hogy melyik memória mennyire drágulhat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Hisense LCD és LED TV-k
- OLED monitor topic
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Nem folyik, nem kenődik, de hűteni azt tud
-
PROHARDVER!
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomi0703
addikt
válasz
Lacielvtárs
üzenetére
Nekik bőven elég ez is. Át akartam térni Linuxra, de nagyon megszokták az XP-t.
Anno gyakorlaton voltam egy cégnél, aztán teli volt DDR1-es ramokkal a raktár (igazából nem használt laptopok, monitorok, alkatrészek), ezek igazából kukázásra vártak. Azt akkor hoztam el pár darab ramot, de csak ezeket találtam meg. Kukázom vagy eladom őket, ahogy nézem még majdnem 1k-t megérnek talán.
Új hozzászólás Aktív témák
- És akkor a memóriapánik után beköszöntött a HDD-pánik
- One mobilszolgáltatások
- LG LCD és LED TV-k
- Az Enermax tényleg nem viccel, ha az új tápjának garanciaidejéről van szó
- Utánajártunk, hogy melyik memória mennyire drágulhat
- Tőzsde és gazdaság
- Íme az év legszebb játékai - a Digital Foundry szerint
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Windows 10
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Új, felbontott Kingston FURY 32GB (2x16GB) KIT DDR5 5600MHz CL40 Beast Black RGB XMP - 8 év gari! -
- Kingston FURY 32GB (2X16GB) KIT DDR5 5600MHz CL36 Beast Black XMP/EXPO - 1 év gari! -
- Kingston FURY 64GB (2x32GB) KIT DDR5 6000MHz CL30 Beast Black XMP/EXPO - 10 év bolti garival! -
- Kingston FURY 64GB (2x32GB) KIT DDR5 6000MHz CL36 Beast Black XMP/EXPO - 1 év bolti garival! -
- Corsair 2x16Gb 6400 cl32 hynix a-die eladó ( cl34 7800!!!)
- Önerő nélkül is elvihető! Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer monitor
- Új Steelseries Arctis Nova pro vezetékes gamer fejhallgató
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Acer KG241QSbiip 24 165Hz TN FHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 12 Pro 512GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

fudi2002