Hirdetés
- CES 2026: csúcssebességet képviselnek az Acer új hálózati eszközei
- CES 2026: Végre tényleg lapos
- CES 2026: izmos tápokat villantott a be quiet! Las Vegasban
- CES 2026: AI-fókuszra kapcsolnak az Acer Swift, Aspire és Nitro notebookok
- CES 2026: Kibújtak végre az üveg mögül az új MSI Prestige notebookok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Mini PC
- Végre 120 Hz-es lesz az Apple következő monitora
- Hobby elektronika
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Amazon Fire TV stick/box
-
PROHARDVER!
Adott ideig ingyenesen vagy kedvezményesen elérhető, de egyébként fizetős felhasználói programok, mobil alkalmazások, digitális előfizetések lelőhelye. A warez TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
looser
addikt
4000 :-)
-
M3oH
addikt
Panda IS 3hónap promó kód: IS14PVIPHUN0913 Nem próbáltam, give a try

-
madrac
senior tag
válasz
micafighter
üzenetére
Gondoltam a többi témába se árt, ha valaki beírja, hogy már nem mennek ezek a promók amik mindkét topikban be lettek írva. Nem éreztem úgy hogy ez segítség kérdése lett volna.
-
madrac
senior tag
válasz
micafighter
üzenetére
Köszönöm, utána ezt is néztem, mert itt a fórumban is szerepel egy ideje. Azzal meg az volt a gond, hogy hiába kaptam a regisztráció után a köv. oldalon kulcsot, nem fogadta el. Aztán valamiért email-t is kaptam tőlük a telepítés, regisztráció lépéseivel, és ott már kötőjelekkel írta ugyanazt a kulcsot, de azt se fogadta el akárhányszor próbáltam meg. (természetesen vágólapról másoltam a kódot, de manuálisan is ua. volt) Most újra letöltöttem a klienst aminek linkjében a kulcsom szerepel, de tuti ugyanaz a wsainstall.exe jön le, és most meg elfogadta a kötőjeles kulcsot 180 nappal...
Azért köszönöm a segítséget! -
ƵøŁĭ
veterán
Outpost Security Suite PRO 9.0 for 120 days free
1. Go to the promotion page [link]
2. Fill out the form using promo code :
C5CCX-YV287-WWCSS-84WCS-3QEHW -
Mikulásbá
nagyúr
Nálam is megjött 3 mobil sec. kód is gmailre-nehezen jön be az oldal,többször kellett próbálni,de aztán sikerült.
-
Mosanke
senior tag
válasz
milan26
üzenetére
Működik persze. De és ha jól értelmezem akkor ezek 100 napos Trial verziók és ha letöltöd akkor magában a NOD/ESS-ben már benne van a 100 napos kulcs ami onnantól kezdve ketyeg vissza.
Én megpróbáltam kérni (próba képpen) Mobil-t, Nod-ot és ESS-t is de egyikhez sem jött meg a Felh.név/Jelszó páros a megadott e-mail címre. Pedig már egy órája kértem! -
Visormail
addikt
Kaptam akkor egy kódot a promó oldalról emailben és ezt írták:
Activation code must be used before June 2, 2014.
Now register you activation code on http://www.eset.com/us/register/. You’ll get username and password valid till 11/27/2014
Most próbáltam beregisztrálni azon a címen, de nem engedi There was an error registering your serial number. Please contact support. Másnak sikerült korábban? Június még arrébb van.
-
ƵøŁĭ
veterán
Glary Utilities Pro v3.6~Malwaretips
Registration name: EaseUS Users
Registration code: 3788-61679-58234-2362 -
ƵøŁĭ
veterán
------->ESET PROMÓCIÓ<---------
-
gabee77
csendes tag
Sziasztok !!!
Eset Mobile Security 2.0 Androidra,Windows mobile,Symbian - 1éves licensz [link]
-
Visormail
addikt
válasz
micafighter
üzenetére
Akkor aki későn kezdte annak annyi, nekem megvan már az 1éves kulcs ts-hez.
-
-
daimonion
senior tag
válasz
pethYeti
üzenetére
Na ez igazán jó lenne..Mert az IS re csak 180 naposat adott.
Visormail
a total sec-hez 15 kell Én 11 nél tartok szal hétvégére meglesz
Szerkesztés
nos a Mobil security valid 365 days
Internet security valid 180 days
Total security valid 365 daysSzóval megéri megcsinálni azt a 15 megosztást.
pethYeti
köszi az infót -
daimonion
senior tag
Van egy 180 napos Bitdefender internet security 2013 kódom. Karácsonyi promócióban szereztem de nekem nincs rá szükségem ha kell valakinek írjon egy PM-et az első megkapja.
Üdv.UI Azt elfelejtettem írni hogy plusz van még egy 1 éves mobil security kulcsom is
-
dbius
veterán
válasz
Tetete1
üzenetére
Nem tudom, hogy pontosan Te milyen szoftverre gondolsz ilyen körben, én pl. a fiaimnak a telefonjára felraktam az applock-ot, amivel lekódoltam azokat a cuccokat, amiket nem akarom, hogy piszkáljanak, illetve felraktam még a Screen Time-ot, amivel be lehet állítani, hogy mennyi időn keresztül használhatják egy nap a telefont pl. játékra, stb. Egész jó.
Nézegettem komplett csomagokat is, de amik értek is valamit, azokat úgy találtam, hogy fizetősek. A norton family-t nézegettem még, ami ingyenes, de végül nem raktam fel.
-
Tetete1
senior tag
Nem- e tudnátok ajánlani ingyenes gyerekszűrő programot androidra és tabletre? (Nem nekem kell, ehhez már túl öreg vagyok)
Köszi a segítséget előre is..
-
BigManus
addikt
válasz
bajtokarpi
üzenetére

-
Tetete1
senior tag
válasz
bajtokarpi
üzenetére
Ez a hozzászólásod is nagyon korrekt...(hogy észreveszed).
-
BigManus
addikt
válasz
WildBoarTeam
üzenetére
Ahhoz nincs.
Ezeket a dolgokat is azért tudtam felajánlani,mert a cégünk repibe kapja, de mi nem használjuk fel. -
BigManus
addikt
Úton vagyok még, de adom a linkeket.
19 jelentkező volt
Mindenkinek válaszolni fogok. -
-
BigManus
addikt
Akkor folytassuk...
Három db. ( de tényleg csak három ) Kaspersky Mobile Security ( Android ) lifetime licences az első három privátban jelentkezőnek ajándékba.
Kérem az ne jelentkezzen érte, aki a múltkoriból kapott!
-
Hermina49
csendes tag
Sziasztok.Nem maradt véletlenül egy Navi valakinek nagyon megköszönném.Mindenkinek szép hétvégét.
-
BigManus
addikt
Ok, elkeltek a navigációk.
-
BigManus
addikt
Üdv!
A három első privátban jelentkező embernek fel tudok ajánlani egy Sygic Androidos navigációt.
-
-
dbius
veterán
Sygic navigáció akció Androidos készülékekre! Most egy licencet 30% kedvezménnyel lehet megvásárolni és jár hozzá egy ugyanolyan licenc, ingyen! Most érdemes összeállni, akit érdekel jogtiszta offline navi szoftver!
Ráadásul van még további 25% kedvezményre jogosító kuponkód is (használható a fenti akcióhoz):
REF1215ERLIWM6515Így már tényleg kedvező ajánlat (szerintem). Főleg, ha két személy összeáll és felezik a költséget. Én még valamikor tavasszal vásároltam meg, és meg vagyok vele elégedve. Gyors, nem akadozik, és a térkép sem rossz.
-
po1son
addikt
válasz
micafighter
üzenetére
Köszi, megtörtént.

üdv: po1son
-
micafighter
nagyúr
Esetleg a nagy vírusírtó topicban is érdemes megkérdezni, ha még nem tetted.
-
po1son
addikt
Még mindig keressek olcsón KIS licenszet. Vki esetleg tud valahol?
-
isss
tag
ChicaPC-Shield PRO
Malwarebytes Anti-Malware klón. -
kispx
addikt
-
Mosanke
senior tag
Sziasztok!
Gmail Notifier Pro-hoz nem tudtok promóciót? -
bolyhos bari
tag
DownloadMix Software Pack és Ashampoo progik (egy olgalon 2 ajánlat, nekem kicsit egybefolyt.)
[link]FlipBuilder Flip Image
72 órás akció, nem tudom, mikor kezdődött. -
cigam
titán
Bitdefender promo
Nem csak egy víruskergető licence-et tudsz összegyűjteni, de ha mákod van, még egy LG Google Nexus 5 is a fa alá kerülhet. -
cigam
titán
Ma ingyen elérhető az XYexplorer a chiptől:
http://www.chip.de/downloads/Vollversion-XYplorer_62965241.html -
looser
addikt
Beregisztráltam más névvel és címmel, de arra sem küldte el. Mondjuk az freemailes, szóval ott lehet, hogy a szolgáltató a gond :-)
Az ingyenest nemrég használtam és remekül elvégzett egy átpartícionálást, jó lenne a másik is. De most ezért nyissak egy *.de fiókot és állítsam át a böngészőt egy német proxyra? Áhh... :-) -
cigam
titán
Próbáltam az easeus mai akcióját ( http://www.easeus.com/giveaways/chipde.html ), de nem jött levél

Van akinek összejött? -
bolyhos bari
tag
válasz
WildBoarTeam
üzenetére
Köszi szépen! Nem is gondoltam, hogy saját topikja van.

-
WildBoarTeam
senior tag
válasz
bolyhos bari
üzenetére
Itt biztosan tudnak segíteni: Steam topik
-
bolyhos bari
tag
Enclave (Steam-es verzió)
Megkaptam a kódot, de nem tudom letölteni a játékot. Új vagyok a Steamen. Tudna segíteni valaki?
-
Onderon
senior tag
nem tudom, hogy mi vásárolhatunk-e, de az árakat elnézve lehet mindjárt kipróbálom! [link]
-
bolyhos bari
tag
The Rise of Atlantis játék
Új hozzászólás Aktív témák
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Újévi áron! :)
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Samsung Galaxy A05s 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3852
- Apple Imac 21,5 Inch, Late 2015! Intel Core I5 + Intel Iris Pro Graphics. 1TB Háttértár!
- Apple iPhone 12 Mini / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 89%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

köszi az infót