Hirdetés
-
PROHARDVER!
Ez a topic a Nikon DSLR-ekkel kapcsolatos kérdésekkel foglalkozik. Ha új látogató vagy egy dolgot kell betartanod:
Olvasd el az első hsz-t!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
anaqer #52257 üzenetére
Nekem több, mint 10 éve megvan, az a legrégebbi objektívem (az Ai konvertált Nikkor Q Auto 135mm 2.8-at leszámítva
). Beállított képekhez rendszeresen felkerül a vázra, tipikusan f2 és f2.8 között használom. Egyébként meg a 16-80-at használom mellette mindenesnek, ami tök jó, de azért kevés sokszor az f4.
-
Zoli bácsi
őstag
válasz
anaqer #52257 üzenetére
Sajnos valami ok miatt elmaradt a pénteki kézbesítés, UPS nyomkövető szerint "Úton
Késés: vészhelyzet vagy rossz időjárás"
Szóval elvileg holnap jön. A fényerő, ami vonz benne, aztán ugye puding próbája az evés. Az a helyzet, mikor megjelent, azóta nézegetem ezt az obit. De mivel egyre kevesebbet használtam a tükrös gépet, az elmúlt években már el is engedtem. De most az asszony lelkesedése kicsit rám ragadt, ugye ő ősszel megkapta a 70-300 VR-t, engem a tele rész annyira nem érdekel, én inkább kipróbálom ezt.
Új hozzászólás Aktív témák
● PH!otósok beszélgetős offolós topikja
A topicba tilos bármilyen, keres, kínál, cserél típusú hirdetést beírni!
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Canon ) -Újszerű-
- Sony Alpha 7 (2300 expo) + 28-70mm f/3.5-5.6 + Takumar 55mm f1.8 M42 + M42-NEX adapter
- Komplett fotós szett (Canon EOS RP + Canon RF 35mm f/1.8 Macro IS STM + rengeteg tartozék)
- GODOX WITSTRO AD 200 AKKUS VAKU KIEGÉSZÍTŐKKEL ELADÓ!
- Nikon Nikkor Z 24-70mm f/4 S új állapotban
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest