Hirdetés
-
PROHARDVER!
Ez a topic a Nikon DSLR-ekkel kapcsolatos kérdésekkel foglalkozik. Ha új látogató vagy egy dolgot kell betartanod:
Olvasd el az első hsz-t!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ja hogy arányosan változnak egymáshoz képest... ahhha. Előbb is mondhattad vóna.
De várjál.. ha a végeredmény ugyan az lesz akkor nem tök mind1, melyik beállítás lesz a jó?
Tudom rövidebb záridő könnyebb kép készítés, de kisebb ISO zaj mentesebb kép.Érdekes mert az elején amikor bejöttem ide azt mondták, hogy az Automata mód semmire nem jó most meg azt mondják, hogy hagyjak csak szépen mindent automatán?
Hogy van ez Pumba?
A mód állásban csak az F-et lehet állogatni nem? Az meg korlátozva van lefelé. (obi függő)
Ennyi erővel az automata sem állítja az F-et csak a maradék kettőt az ISO-t meg a zárat.tvamos:
Mivel anno csak kompakt gépeim voltak mindig a Live-ot használtam tehát a nagy kijelzőt.
De aszonták ez DSLR ezt a nézőkével kell használni mert akkor látom az igazi képet.
Tehát azzal használom és milyen jól át is verem magam vele mivel hiába látom én a "valóságot" a tükrön keresztül ha az elkészült képnek semmi köze nem lesz hozzá.
[ Szerkesztve ]
S23 Ultra / Watch 6 / Q80T 65" / 14600KF / RTX 4080 S / JBL / S3000 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
● PH!otósok beszélgetős offolós topikja
A topicba tilos bármilyen, keres, kínál, cserél típusú hirdetést beírni!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest