-
PROHARDVER!
Ez a topic a Nikon DSLR-ekkel kapcsolatos kérdésekkel foglalkozik. Ha új látogató vagy egy dolgot kell betartanod:
Olvasd el az első hsz-t!
Új hozzászólás Aktív témák
-
matyi012345
őstag
Szerintem meg egy D70+18-55 határait sem éri el az akinek még életébe nem volt gép a kezébe. Látványosabb? Mitől? Mert dofbuzizik vele? Nem eszem meg
Meg mondtam, hogy nem egy életre vesz, csak azért addig mégse öljön bele többszázezret amíg azt se tudja mit akar. D5100+valami zoomon tökéletesen rá lehet jönni pár hónap alatt hogy mi hiányzik, mi kéne, és tudatosabban tovább lépni. Ha megvesz egy D750-et így hogy életébe elolvasott két könyvet, az sötétben tapogatózás és nagy az esélye hogy kidobott pénz.
Ez persze vélemény, nem tény, szóval ha másnak más akkor én elfogadom, de ne ajánlgassunk már D750-et vakon.
Új hozzászólás Aktív témák
● PH!otósok beszélgetős offolós topikja
A topicba tilos bármilyen, keres, kínál, cserél típusú hirdetést beírni!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- BestBuy topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Demót kapott a Stellar Blade PC-s kiadása
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- PlayStation 5
- Stellar Blade
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- 10% -tól elvihető.Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! ACER PREDATOR HELIOS
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- BESZÁMÍTÁS! AOC 24P1 24 FHD 60Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged