Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • t72killer

    titán

    LOGOUT blog

    válasz bayarena #47326 üzenetére

    Igaz jó rég volt már a d7000-em, de a z6 fogásával semmi bajom, járt már ilyen a kezedben?

    Az igaz, hogy megjelent sok "játék" MILC, lévén az alapfunkciók már elférnek egy méretesebb kompakt téglatest-házában (lásd pl fuji x-t30, rakásnyi m43 váz), de minden gyártónál van komolyabb fogású darab, amit nagytelével is meg lehet tartani stabilan.

    A penetráció igen gyors, a számos gyakorlati hátránnyal, megkérdőjelezhető környezetvédelmi előnnyel, tripla áron adott villanyautók elterjedése ehhez képest semmi:

    Ebből látszik, hogy világszinten kb 40%-al kevesebb tükröst szállítottak le, mint tavaly, miközben a milc-ek eladási számai stabilak. A globál piac persze csökken a mobilok és az agyonhajszolt életmód miatt, de nem mind1, hogy a csökkenő tortából mekkora szeletet vágunk.

    Ha nikon fejes lennél, hová tolnád a fejlesztéseket? A félkész, de igéretes milc vagy a csökkenő DSLR-szegmensbe?

    Felhasználói szempontból mit jelent ez? Szimplán annyit, hogy DSLR rendszerbe erősen nyomott áron érdemes csak beszállni akkor, ha tisztában vagyunk a kompromisszumokkal: nincs normális videó, nincs vázstabi. Ezektől eltekintve még persze szuperül használhatók, sőt, jelen pillanatban pl gyors mozgások lekövetésére még jobbak a tükrösök. Kérdés kinek mi a fontos.

    [ Szerkesztve ]

    30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)

Új hozzászólás Aktív témák