Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
Új hozzászólás Aktív témák
-
félisten
-
félisten
válasz Celithrandi #31 üzenetére
Te csalni akarsz! Az áramot tulajdonképpen "rendbe lehet tenni". De egy sor lelkes hifire pénzt égető zseni szerint ehhez elég önmagában egy vagyonba kerülő tápkábel!
MaCS
Fán nem lehet motorozni, motoron viszont lehet fázni!
-
Celithrandi
addikt
-
félisten
válasz Celithrandi #29 üzenetére
A minőségi tápkábelt, gondolom, az erőműig kell kihúzni...
MaCS
-
Celithrandi
addikt
az őrület mindig megy. tedzteltünk mi is tápkábeleket X milliós erősítőkön, de én nem hallottam/láttam semmit. Volt 220 filter is nálam, ott se. Ellenben analóg kábeleknél van bőven mit bohóckodni + hdmi kábelnél 5 méter felett kellhetnek már a drága kábelek sajnos.
i9 14900K, MSI Z790 Tomahawk MAX, ARCTIC LFIII 420, MSI 4090, GSkill DDR5 7600Mhz, Patriot VIPER VP4300 Lite 4TB, Lian Li LANCOOL III, LG 34GN850-B, Optoma UHZ66
-
Candy
tag
válasz Celithrandi #27 üzenetére
Múltkor a fácsén ment a vergődés valamelyik hifis topikban, hogy a switchek mennyiben javítják/rontják a hifi rendszerek minőségét, meg, hogy menedzselt switchet kell venni, már ott sem feltétlenül értettem, hogy konkrétan mit szerettek volna ebből kihozni, de nyilván az audiofilkodás (filkedés?) is van akkora snake oil sokesetben, mint az, amikor mindent "gamer"-nek neveznek.
wunderbike.postr.hu
-
félisten
válasz Celithrandi #25 üzenetére
Valamelyik szinten azért csak ellenőrzik az adattartalmat.
Meg aztán megnézném én azt a digitális átviteli hibát, amelynek következtében a zenei színpadtér szűkül be...
MaCS
-
Celithrandi
addikt
-
félisten
Ne is mondd...
Pár éve olvastam valami (ráadásul magyar) tesztet különböző USB-kábelek összehasonlításáról -- audióátviteli szempontból. Persze a drágább lett a jobb, teltebb hangzással, tágabb színpaddal, részletezőbb hangképpel.
MaCS
-
0xmilan
addikt
Vegulis, ha a nagy kanikulaban hogutat kaptal, akkor az 5" 480p kijelzo 123k-ert meg jo dealnek is tunhet.
-
Celithrandi
addikt
mármint a placebo lehúzás ajánlásán nincs semmi meglepő? akkor már rég nagy a gond. Az meg külön vicc, hogy azt írják hogy a ledlámpa villódzást megoldja. Igen ha ezer forintos trafón lóg egy kínai led azon segít 28k ért
[ Szerkesztve ]
i9 14900K, MSI Z790 Tomahawk MAX, ARCTIC LFIII 420, MSI 4090, GSkill DDR5 7600Mhz, Patriot VIPER VP4300 Lite 4TB, Lian Li LANCOOL III, LG 34GN850-B, Optoma UHZ66
-
őstag
válasz urban racer #20 üzenetére
Azért a tesztet érdemes át is olvasni. Idézek belőle:
"Read speeds are fairly good, but the write speeds are meager. We could get much higher write speeds in RAID 0, 1, or 10, but RAID 5 results were meager."
Nálad meg (ahogy említetted is) RAID 10 van, ami alapból gyorsabb, mint a RAID 5.Ettől függetlenül nem akarom én védeni, csak próbálom megmutatni, hogy van, akinek nem a sebesség a legfontosabb. Ahogy az általad linkelt tesztben is látni, a sebesség bőven elég szinte mindenre is, ami kellhet egy 'kazuár' otthoni felhasználónak (RAID 10-ben meg még többre is). Te viszont még ennél is többre vágysz, meg is oldottad (és ahogy említetted, ez után is megoldod). De ez rétegigény. A többség meg ellesz a lassabb vezérlővel ellátott, de éppen ezért is olcsóbb ASUS-szal is. Egyelőre. Aztán ha már ez is lassú lesz, akkor majd vesznek egy másik terméket (hiszen ez a lényeg az egész hardveres piacnál: folyton újabb jön, amit el kell adni - és nem szabad túl nagy lépésekkel haladni, mert akkor nehéz lesz legközelebb egy jobbat csinálni).
-
urban racer
senior tag
Hát, én személy szerint az elsők között leszek, aki megveszi ha ez kijön synoból, bízva abban, hogy nem lőnek alá a mögöttes HW teljesítménnyel, mint az asustor esetében. 12 db nvme ssd esetén SFP28 kéne, hogy legyen rajta Mondjuk akkor vennem kell TB-SFP28 átalakítót a mac minimhez De ez legyen a lagnagyobb baj
szerk.:
Végzett a FCP renderelés, de a torrentek azért mentek még a háttérben[ Szerkesztve ]
"Egy mágus sosem késik, Zsákos Frodó. És korán se jön soha. Pontosan akkor érkezik, amikor akar."
-
urban racer
senior tag
servethehome teszt: [link]
Flashstor12 pro: A 1621+om HDDvel feltöltve (háttérben final cut renderelés fut, a nason pedig 2800 seedelés) :
Még nem érzem úgy, hogy eljött az idő a váltásra.
"Egy mágus sosem késik, Zsákos Frodó. És korán se jön soha. Pontosan akkor érkezik, amikor akar."
-
őstag
válasz urban racer #16 üzenetére
Gondolom, ez a mostani ajánlóban lévő 2,5 Gb-es megoldás a konzumer piacra lett tervezve, ahol az olcsóbbság előnyt jelent a sebességhez képest. Ráadásul a felhasználók nagy részéhez még csak most kezd eljutni a 2,5Gb-es csatlakozó is (végre elkezdték ezeket előnyben részesíteni az alaplapgyártók az 1Gb-es csatikhoz képest), így nekik ez pont passzol. Akinek meg több kell (főleg sebességben), az meg úgyis megkeresi a drágább, de 10Gb-es változatokat is (ahogy előttem írták is az ASUS megoldását). A konzumer iránytól eltérő irányú embereknek meg marad a várakozás, a magasabb árak, és a folytonos keresgélés. Ez ilyen volt eddig is, és ilyen lesz ez után is. Szerintem.
-
Mekiúr
tag
válasz urban racer #16 üzenetére
10 Gigabites van: [link]
-
urban racer
senior tag
válasz ergoGnomik #15 üzenetére
Nekem a 10 gigabitet épphogy csak kihajtja 6 db HDD RAID 10ben(bővebb konfig az adatlapomon).
A 2,5 gigabit édeskevés egy nvme nashoz. Értem, hogy olcsó a RTL8152/RTL8153/RTL8156, de azon túl is van élet. 2 db nvme SSD önmagában is elég lenne a 10 gigabithez. És 2 db 2,5 Gbit port továbbra sem lesz 5 gbit egy szálon.Röviden: az ár jó, de legyen 10 gbit, vagy legyen 2x drágább valami erősebb procival és SFP28-al. Én biztos vevő lennék rá, legalábbis a synology-tól évek óta várom a full nvme flash alapú NASt hasonló felállásban.
-
ergoGnomik
tag
válasz urban racer #13 üzenetére
Biztos vagyok benne, hogy én küszködök kihívásokkal a számtan terén, de legfeljebb két trönkölt 2,5 gigabites hálózati csatlakozáson mennyi adatnak kellene átmennie, hogy az szerinted már ne legyen kevés? És az képes is azon a keresztmetszeten átjutni?
-
urban racer
senior tag
Asustor hat darab M.2-2280-as SSD-t fogadó modellje, a 3 éves jótállással 243 200 forintért árusított, legfeljebb 590 MB/s-os tempó diktálására kész Flashstor 6 (FS6706T).
Az irány jó, a sebesség kevés.
-
KAMELOT
titán
Főleg egy jó vízhűtés kell vagy chiller
V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
CriticalHit
őstag
Arról nem is beszélve, hogy mennyibe kerül az ugyanazzal a panellel szerelt, bár sokkal jobb anyaghasználatú és összeszerelés minőségű Alienware AW2721D. A szintén említett LG LM270WQB-E elérhetősége pedig úgy tűnik megszűnt.
"We are survivors. We control the fear and without the fear we are all as good as dead."
-
NightGT
senior tag
válasz CriticalHit #9 üzenetére
Lényegében egy AW2721D, azokból használtan is 150k körül van egy szép
Speed is the only truly modern sensation
-
Taranti
senior tag
"IPS panellel szállított ASUS VA24EHF"
Tökéletes névválasztás Asus módra...
Úgy vélem, a játékokkal kapcsolatba hozott agresszivitás nem azok jellege miatt van, hanem (általában) csapnivaló minőségük okán.
-
NightGT
senior tag
Az az AOC Monitor egy jó deal ennyiért...
AG274QG tesztSpeed is the only truly modern sensation
-
fecke78
senior tag
Ipower 2 az igen , van bőr a képeteken 28 ropiért ajánlani egy adaptert. Szégyen gyalázat
-
Miért nem szerelnek a napernyőbe napelemet? Lenne mivel táplálni a hardware-t alatta.
Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi smart band 9 Pro Black [GPS Signal in 2-3 sec.], Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/102 kg.]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen monitort vegyek?
- AliExpress tapasztalatok
- Spórolós topik
- Gaming notebook topik
- Steam topic
- Limitált ideig ingyen játszható a Diablo IV
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Ukrajnai háború
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Indiana Jones and the Great Circle - Digital Premium Edition - beváltás: 2025.1.30 - RTX 40XX
- Noblechairs Icon black (Karácsony előtt olcsóbban!) A gamer székek királya!
- iPad Pro 2018 12,9 256GB wifi+cellular 1 éves cégtől 12 hónap szavatosság
- ASUS MAXIMUS VIII GENE Z170 Alaplap!
- Intel Core i7-6700K 4-Core 4GHz LGA1151 (8M Cache, up to 4.20 GHz) Processzor
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest