Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • bayarena

    aktív tag

    válasz Roachy #47323 üzenetére

    Én csak remélem, hogy jóideig lesz még DSLR, nekem a milc nem jön be, túl kicsi a váz, kényelmetlennek érzem, illetve talán a legjobb szó rá az, hogy egy tükrösnek jobb a fogása számomra.
    Valamint imádom a tükör hangját, és hogy őszinte legyek nem vagyok profi akció fotós, így a fókuszálás sebessége sem zavar, és zavart sosem, van egy szint, ami fölött szerintem már az emberek nagy részének fölösleges.
    Ami szerintem most történik az ugyan az, mint az elektromos autók esetén. Van egy új technológia, egy új valami, ami elkezd a piacból kiharapni magának egy szeletet, most nagyon nyomatják a milc-eket, és aláírom, hogy sok embernek olyan az igénye, hogy pont a Milc az, amire vágynak...na ezek az emberek vesznek most milcet és az eddigi 100%dslr-0%milc elkezd kiegyenlítődni, és egy darabig ez megy, de kérdés, hogy meddig...
    nagyon nyomatják az elektromos autókat is, de talán még nincs 10% sem az utakon, és a köv 20 év során jó ha eljutnak 30%os piaci részesedésig.
    Az meg nagy idő.
    Szóval annak ellenére hogy a milcek most elkezdenek teret nyerni, szerintem még a DSLR is sokáig itt lesz, csak jelen helyzetben mindenki azt fejleszt ami újdonság, lehet hogy emiatt a DSLR fejlesztések picit lassabban haladnak.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák