Hirdetés
- A 8BitDo TKL billentyűzete ezúttal az első generációs Xbox rajongóit célozza
- Meghozta a képgenerálót az XeSS-be az Intel
- Bedobta a mélyvízbe az első B-szériás Arc VGA-kat az Intel
- Picit visszafogottabb méretű miditorony jött a Cougartól
- Az MSI bemutatta az első UHBR20-as DisplayPort 2.1-gyel szerelt, 4K-s monitorát
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Amazon Fire TV stick/box
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- OLED TV topic
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Akciókamerák
- Hobby elektronika
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Aktív témák
-
evo87
őstag
Sziasztok!
D70s-embe vennék CF kártyát és érdekelne, hogy van-e javasolt márka, vagy mindegy hogy Kingston vagy Sandisk?
Továbbá van-e valamilyen méret-megkötés vagy a 4-8 gigás kártyákat is megeszi a gép?
Köszi.
iPhone 13 Pro 128GB / MacBook Air M2/ Seiko Samurai / Fujifilm X-T30 / Mazda RX-8
-
evo87
őstag
Meg az éjszakaihoz nem elég csak egy objektív.
Viszont én is autókat fotózok, állót, mozgót egyaránt egy online autós magazinnak. Mivel szűk volt a pénztárcám, eddig egy 35-80mm -es obi dolgozott alattam, de hamarosan érkezik egy 17-55-ös VR, ami várhatóan hoz egy kis javulást, aztán később egy 55-200mm, esetleg igényesebb képekhez 35-70mm 2.8. De utóbbiakhoz még türelem kell.
iPhone 13 Pro 128GB / MacBook Air M2/ Seiko Samurai / Fujifilm X-T30 / Mazda RX-8
-
evo87
őstag
Sziasztok!
Az volna a kérdésem, hogy a 18-55mm f/3.5-5.6G ED II és a 18-55mm VR között a stabilizátoron kívül van-e valami lényegi különbség, illetve megéri-e a befektetést a drágább stabilos obi?
-
evo87
őstag
válasz charlie_hu #17055 üzenetére
Nézd meg a pixinfo-s apróhirdetések közt vagy pl itt a prohardveresek közt is. 50--ért biztos lehet találni. Én is nemrég vettem egy 18-105 VR-t és tényleg egész jól teljesít, nagyobb záridőknél pedig valóban áldásos a VR.
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
- Külpolitika
- Opel topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Formula-1
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Futás, futópályák
- Spórolós topik
- Amazon Fire TV stick/box
- Horgász topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest