Aktív témák
-
8nemesis8
veterán
válasz
akela91 #38862 üzenetére
Ez érdekes.
Nem tudom mennyire megalapozott, de volt ahol olvastam, hogy egyes modellek sorozatban még jobban is teljesítenek.
Ez nagyon furcsa nekem, mert a feldolgozó proci nem lesz gyorsabb vagy mégis?
Ha ez igaz, akkor szerintem együtt használja.
Amúgy ki kell próbálni.Berakni két akkut aztán amikor félig van levenni a portrémarkolatot és utána le lehet vonni a konzekvenciát.
-
MC Pite
veterán
válasz
akela91 #38862 üzenetére
Párhuzamosan vannak sztem kötve az akkuk - és azért kell egy chipes akku a kettőből, hogy legyen azonosítható akku is, a másik (chip mentes) már csak növeli a kapacitást.
Eperkutyus, 18-105öt te hova rekeszeled hogy élesebb legyen???
A fixxel nem vitatkozok, az kell és pont.
Na jó, a 17-50 2,8 is játszhat.narancsnn: Használt 5100? Szinte kizárt hogy találsz! De ha 5000 kell tudok egy szép darabot. Itt a szenzor dettó, nagyobb felbontású vagy mindenhonnan jól látható kijelző, af motor megléte, méret a fő különbség. Meg az ár,meg a kereső (amire félmegodásként egy nagyítós nikon szemkagylót rendeltem, így kb akkora lesz a 5100on mint a D90/D7000en). Talána legfőbb kérdés mekkora obiparkot tervezel, és milyet. Ha főként stabisat, vagy videó számít, akkor nem nagyon hiányzik az af motor a vázból. Ha régebbi/olcsóbb obik közül akarsz válogatni és 3+ obival akarsz járkálni, olcsóbb ha a vázban a motor.
Expresszen van pár röhejes hirdetés, gondoltam már ráírok. A válasz:
"
We have in stock brand new Nikon D600 24.3 MP CMOS FX-Format Digital SLR Camera sealed in box with its Accessories,valid Nikon USA manufacturer warranty papers and 90 days return policy from our Store.The Nikon D600 24.3 MP CMOS FX-Format Digital SLR Camera is available with Nikon 70-200mm f/2.8G ED-IF AF-S VR Zoom Nikkor Lens.
Company sealed with accessories and papersItem included in the Nikon D600 Box is:
Nikon D600 Digital SLR Camera - Body
Nikon 70-200mm f/2.8G ED-IF AF-S VR Zoom Nikkor Lens.
EN-EL15 rechargeable Li-ion battery with terminal cover
MH-25 battery charger
Strap AN-DC6
UC-E14 USB cable
USB cable clip
BF-1B body cap
BS-1 accessory shoe cover
BM-12 monitor cover
Software Suite CD-ROM: ViewNX 2 installer
Instruction Manual
12 Months Warranty with NikonCost just 700Eur including Shipping, Vat and Insurance fees to you in Hungary.
Our store is located here in Hertfordshire United Kingdom, we ship to our customers via FedEx Express and delivery takes just 32-48 Hours to Hungary."Az expresszen 24-85el van még pár ezerrel drágábban. Q..a jó, ennyiért tizes csomagban kéne hogy adják, valaki kér egy tucattal belőle?
Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- Elite: Dangerous
- E-roller topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Autós topik
- Fotók, videók mobillal
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Villanyszerelés
- Hivatalosan is bejelentették a The Last of Us sorozat harmadik szezonját
- További aktív témák...
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- Dell Optiplex MT/SFF/Mini 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- PS3 Játékok 2000Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! Apple Watch S9 45mm Cellular acél GOLD okosóra garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest