- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- A 70 milliárd paraméteres DeepSeek R1 LLM-et is lokálisan futtatná az AMD
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Mindent visz: A GeForce RTX 5080 tesztje
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen videókártyát?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Eltűntek a mobil GPU-k az AMD és az Intel útitervéből is
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Home server / házi szerver építése
Aktív témák
-
madgie
titán
válasz Real_Necro #20788 üzenetére
Csájna Sandisk-ekkel vigyázz, akármennyi 98.9%-os az eladó, az tény, hogy a világon a legtöbben a Sandisk.eket hamisítják. Nekem volt hamis Extreme III-am annak idején, meg eredeti is (30 ezer pénz volt egy KÉT gigás CF anno!), míg az eredeti elmentett egy hatlövéses sorozatot, addig a hamis még az elsőt írta
Ha nem ragaszkodsz a szupergyors sebességhez, akkor nézz szét a dealextreme-en a Transcend-ek között. Én évek óta ezeket használom, a Class 6-os sima kék SD-m alig lassabb, mint az itthon duplaáron vett Class 10 Silicon Power. Sőt, van még egy maradék Transcend 8 GB CF-em, adathordozásra használom egy ideje, azelőtt is évekig szolgált becsülettel, most sincs semmi baja, csak nehezen férne be az SD foglalatba
-
szeva000
addikt
válasz Real_Necro #20788 üzenetére
hmmm...a távol kelet azért mégsem egy biztosíték
De azért símán lehet jó a kari...az ár sztem okés.ott sokkal nagyobb eséllyel futsz hamisítványba,ez ami 100%.Esetleg nézd meg a minősítést,véleményeket,ha valami felmerül,max. nem rendelsz.
de írj rám ma du-án,ha nem felejtem el,este átküldöm a pontos linket,mert így nemtooomm.De sztem csak éjjel fogok haza érni.Én csak azt merem ajánlani amit már ki is próbáltam
Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- AliExpress tapasztalatok
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- A 70 milliárd paraméteres DeepSeek R1 LLM-et is lokálisan futtatná az AMD
- EAFC 25
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Asszociációs játék. :)
- Ukrajnai háború
- Mindent visz: A GeForce RTX 5080 tesztje
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget