Hirdetés
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gaming notebook topik
- Lenovo Thinkbook, Yoga széria
- MSI Prestige 13 AI+ EVO ultrabook: grammozás mindenáron
- iPad topik
- Hobby elektronika
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Androidos fejegységek
- Fujifilm X
Új hozzászólás Aktív témák
-
whitehand
senior tag
pedig azt néztem ki hogy olyat veszek, de vizzel hüteném! szóval akkor nehéz eltávolitani? ragasztva van? vagy van valami speckó rögzitése ami megneheziti?
-
whitehand
senior tag
Sziasztok!
Ocz Platinum hütöbordákat 10es skálán mennyire nehéz, macerás eltávolitani?
-
whitehand
senior tag
válasz
sniper elite #2522 üzenetére
figyel alapon minden lap megy tökéletesen huzásnál derül ki hogy egy lap mennyit dropol mennyire tartja a feszültségeket abban pedig az asus most jobb...satesznek meg huzásra kell a gép ha jól sejtem
-
whitehand
senior tag
válasz
sniper elite #2515 üzenetére
sniper nekem jelenleg egy asus lap van a gépemben és egy széné tuningolt proci és stabil... majd ha elérsz 4.5 ghet a giga lapban akkor mondhatod hogy a tied stabil de addig mig alapbeállitosokon nyomod addig ne alkoss már véleményt
-
whitehand
senior tag
válasz
sniper elite #2506 üzenetére
Az asus rampage az nem véletlenül lett olyan bonyolult amilyen az hc overclockereknek lett kitalálva nem pedig ilyen "én csak játszok tiposoknak
"
-
whitehand
senior tag
válasz
sniper elite #2495 üzenetére
hát nem tudom hogy hol gyenge neked az asus biosa mesélhetnél erről
-
whitehand
senior tag
válasz
Szatesz #2497 üzenetére
R2E-re hol panaszkodnak? és mit? a giga óriásit dropol: lengyel de a táblázat a lap alján magáért beszél
-
whitehand
senior tag
-
whitehand
senior tag
válasz
sniper elite #2477 üzenetére
nincs semmi értelme ez csak flagship magasabbrahuzás, majd ha váltani akarsz akkor majd 2009 év végén amikor jön a 32nmes új proci arra meg fogja érni váltani
-
whitehand
senior tag
válasz
Robb202 #2470 üzenetére
google nagy barát:
"Az Intel 2009. második negyedévben 3,20 GHz-nél gyorsabb Core i7 processzort vezet be. A lapkagyártó óriás a tervek szerint 2009 második negyedévben – április eleje és június vége között – a most bevezetett a Ciore i7 processzoroknál gyorsabb lapkákat bocsát ki.A már kapható Core i7 965 XE 3,20 GHz-es, a Core i7 940 lapka 2,93 GHz-es és Core i7 920 lapka 2,66 GHz-es órajellel működik.
Az Intel 2009. második negyedévben bevezeti a Core i7 975 XE és Core i7 985 XE lapkákat, amelyek közül az előbbi 3,33 GHz-es, azutóbbi 3,46 GHz-es órajellel fut. Ugyanebben az időszakban érkezik még a 3,20 GHz-es órajelet használó Core i7 960 processzor is.
Az Intel az új Core i7 változatok bevezetésvel egy időben csökkenti a mai Core i7 processzorok árát. Például a Core i7 940 modell jelenlegi - 562 dollár - ára a Core i7 920 modell árszintjére - 281 dollár - csökken.
Az új Intel Core i7 lapkák „Socket LGA1366 aljzatba dugaszolható tokban kaphatók, az X58 lapkakészlettel együtt használhatók és hötermelésük 130 watt (TDP)."
-
whitehand
senior tag
Asus P6T Deluxe V2
SAS vezérlö nélkül és olcsobban -
-
whitehand
senior tag
hát pontosan nem tudom de core temp az a magokat nézi meg van egy beépitett ami a burkolat hömérsékletét méri általában a mag 5-10 fokkal nagyobb hömérsékletü minta a burkolat nálam most 28-29 fokos a cpu a mag meg mind a ketto 35-36 (nekem még nem ci7 van)
szerintem a bios az a cpuszenzort irja az ocpalm meg a biost olvassa szerintem
-
whitehand
senior tag
válasz
Szajbee #2226 üzenetére
egy ilyen rendszerhez ha csendességet akarsz mindenképp érdemes vizhütésben gondolkodni mert a levegö huzva nem biztos hogy elég már neki a x2 is füt rendesen... a core i7 is és a deluxe sem oriási hütöbordáirol hires WS pro az szerver, munkaállomás alaplap én elgondolkoznék gigabyte x58 extremen vagy udén
-
whitehand
senior tag
válasz
Pubszon #2221 üzenetére
valoszinüleg a gyári hütö nem birta volna a 965 hötermelését... erre nem gondolsz? az intelnek akkora ventit kell a procihoz mellékelni hogy az a legnagyobb proci legnagyobb teljetményét is képes legyen müködöképes höfokkal elvezetni és valoszinüleg a 775ös gyári venti erre nem volt képes még full rézként sem... ezért kellett a nagyobb lefogato azért a 775höz képest a 1366os komoly hütövel érkezik....
-
whitehand
senior tag
Úr isten jön itt pár ámdés az ár/teljesitmény mutatóval.. ha én veszek egy porschet, ferrárit nem azért veszem mert az ár/teljesitményt nézem hanem mert SPORTKOCSIT akarok.
én nehalemet fogok venni és nem azért mert elvagyok eresztve lével, hanem mert egy gyors rendszert szeretnék és időtállót
ja és ez nem mainstream (suzuki) kategória ez SPORTAUTÓ -
whitehand
senior tag
válasz
sniper elite #1863 üzenetére
a legtöbb user csak lesi az ilyen huzásokat ugyanugy mint az f1es versenyzöket ha jó vagy valamiben akkor azzal jol tudsz keresni az ilyen extreme tuningosok először hobbybol csinálják aztán indulnak versenyeken végül ha nagyon jok akkár kereshetiik ezzel a kenyerüket alaplap gyártóknál mem gyártóknál.... vagy csak felkérésekkel hogy nézze meg ez meg ez a hardver mit bir ki...
-
whitehand
senior tag
milyen 1kbol válogatna amikor még egy darab sincs piacon nekik
ez a tuning meg ugy kamu ahogy van.... az amd semmit nem tud felmutatni van 1 db procijuk...és ennyi majd ha kijönnek a gyári cuccok és azzal érnek el felhasználok otthon házi körülmények közt ilyen eredményeket akkor lehet dumálni hogy milyen nagyon jol tuningolható az amd
-
whitehand
senior tag
Nekem most az elképzelésem/tervem az hogy tavasszal beszerzem a vizhütést olyan CPU blokkal ami már jó 1366ra is és a nyáron pedig megveszem a 920ast egy gigabyte X58-Extreme társaságában valamint ilyen memóriával ősszel pedig új videokártya
-
whitehand
senior tag
válasz
Lcapitano #1622 üzenetére
Te milyen alapon adogatsz itt tanácsokat ráadásul tök baromságokat 850es táp erőmüvekhez meg három/négy utas sli/Crossfirehez kell a duált simán elviszi egy 650es és ezt tapaszatalatból mondom.... Enermaxnál jobb tápot nemigen tudsz nekem mondani a jelenlegi hazai piacon a 620-as corsair modulárisnál kb. pár ezressel drágább a Enermax Modu82+ és majdnem kétszer erősebb utobbi felszereltsége sokkal jobb és SLI/Crossfire Rdy ami a corsairröl nem mondható el.... söt igen gyér
-
whitehand
senior tag
válasz
Lcapitano #1610 üzenetére
nézzél akkor utána te kis okosgyerek az... enermax az egyik legjobb tápgyártó...ne csak ph-t nézegesd...
számolgass mennyi kell egy sli/crossfire rendszerhez
ph összehasonlitoteszt nem mai csak a ph nem tesztel mostanában minőségi tápokat -
whitehand
senior tag
válasz
Lcapitano #1603 üzenetére
a Corsair sokkal jobb? mitöl lenne jobb? a Zalman már akkor gyártott tápokat amikor a corsair még csak a memóriákat gyártogata gyerekcipöben a Zalman táp elit táp ahogy Enermax is ...a corsair pl az enermax modu82 cipőjét nem vihetné és engem nem érdekel hogy 5 év garancia van rajta mert a corsair táp=fsp attól még megfizeted a márkát de semmi több a corsair ramban is nagy rakás... az emberek meg veszik mert hudekurvajó név a corsair közben meg 10k plusz ugyanolyan tudásu ramokhoz képest a kis zászloshajó Fsp is tucattáp nem tennék a gépembe semmi pénzért..jah és egy jó táp lazán elvisz egy crosfire gépet is 650...esben
-
whitehand
senior tag
Annyira birom az okosakat hogy elég a két mag játékra ja elég egy ideig aztán majd ha jönnek a többszálat használo játékok majd néznek nagyokat meg ugye komoly játék mellett nem mehet semmi...birom idejön ujoncként és osztja az észt hogy ne vegyél i7et meg semmit mert nekem is ez van szerintem ha van pénze vegye meg a i7et ebbe a lapba lesz még 2 év mulva is proci viszont core2öt cserélheti le 1 év mulva
-
whitehand
senior tag
-
whitehand
senior tag
ezek nem a végleges árak ezek elörendelési árak néhány darabos tételre 1000 db esetén a legolcsobb 284 a legdrágább 999 dolcsi persze amig elérhető nem lesz 1000db persze hogy nem adják olcsoért hanem adják jó drágán ez mindig is igy volt és igy lesz.. az új amd is horror árban lesz amig egy-két darabos elörendelésben lesz csak elérhető
-
whitehand
senior tag
-
whitehand
senior tag
Miért is? mert elválasztja a rétegeket? a legolcsobb négymagos nehalem 300 dolcsi alatt van olcsobb lesz mint 9450-9550...ennél olcsobban csak kisebb cashel tudnának kinálni viszont az a teljesitmény rovására menne... azt se feledd hogy az 1366os az 3 csatornás memória vezérlös mig a 1160 két csatornás az a szegmens ahova majd azokat szánják jól le van fedve core 2 procikkal szerintem korrekt ára van mind az extreme olcsobb mint core 2-es tesoja mind a legkisebb olcsobb core2-es testvéreinél árak
-
whitehand
senior tag
válasz
Bluegene #1132 üzenetére
Pakisztánban ahol ennyit keresnek olyan helyen laknak ahol még áram sincs...Kinában, Indiában több gazdag van mint Magyarország összes lakosa... ebben biztos vagyok
Dél Amerikában több gazdagabb ország van Magyarország 9-10 millios ebböl pontenciális vevö max 1 millio de ez nagyon optimista becslés és ebben benne van minden számitogépfajta laptoptol kezdve a szerverig....ez elenyészö piac -
whitehand
senior tag
barátom te hülyeségeket beszélsz... ez nem a csori magyaroknak készült más országokban ezek kijönnek egy havi fizu negyedéböl.. a magyar meg akkor vegyen ha megvan rá a pénze az intel magasrol tesz a magyar piacra elhiheted....porszem vagyunk és ha valakinek ilyen kell fizesse meg...gyüjtsön rá
-
whitehand
senior tag
válasz
Bluegene #1039 üzenetére
pedig ez lesz barátom szokd a gondolatot.. ugyanis ennél nagyobb orajelet csak szupravezetökkel tudnának elérni mert ha emelik az órajelet az ellenállás miatt a hő óriási lenne nem hiába hütik az 5-6 ghzre huzott procikat folyékony nitrogénnel levegövel ugyanis lehetetlen lehüteni normális höfokra (procira nem káros)
-
whitehand
senior tag
válasz
Bluegene #969 üzenetére
AM2+os lapba nem fog belemenni a deneb csak szólok...
ez meg átlagos 15%-20% nem pedig játékban ennyi.....
jah és ha 4 magot ki fogja használni akkor ki fogja használni a 8at is egy játék meg bármi...
ha valamit multicore-ra optimalazilának, akkor minél több core annál gyorsabb -
whitehand
senior tag
válasz
Bluegene #963 üzenetére
a deneb hol gyorsabb 17%-kal? egy tesztet azért lökj már ide... amugy meg addig lesz max valamivel jobb a deneb mig ki nem jönnek a többszálas játékok ...utána már labdába se fog rugni amugy meg játékra a nehalem nagyot huzott azzal hogy sli és cf is ugynaugy müködöképes lesz az x58cal igy az aktuális legjobb játékgépet összelehet dobni sima kártyacserével és gamereknél ez is fontos szempont
-
whitehand
senior tag
-
whitehand
senior tag
-
whitehand
senior tag
válasz
westlake #638 üzenetére
de várj a mhz mire is kell? h gyorsabb legyen a mem olvasás-irás viszont viszont tetszekben félemetesen gyorsnak mutatkozott ezzekkel az alacsony frekis cuccokkal is és ne feledjük h ezek még nem i7 optimalizált ramok az biztos h a kezdet kezdetén még nem biztos h jó vétel lesz de a i7 eleve hoz sok ujitást az x58-cal (Nvidia-Ati dual kártya mod ez már a gémereknél eleve vonzó mert mindig az aktuális legjobb kerülhet a gépbe tri channelel félelmetesen gyors memkezelés) tehát késöbb érdemes lesz váltani
-
-
whitehand
senior tag
válasz
Oliverda #398 üzenetére
a sávszélnek meg a méretnek nem sok köze van egymáshoz tehát ha ugyanakora a kijárat mint a bejárat hiába nagyobb a szoba lassabban pakolod tele és ürited ki mintha van egy széles átjáród és kisebb szobád sokkal inkább az optimalizálatlanságra irható ez hisz a phenom is 70 felett van holott a többi tesztben igencsak alatta van ezt viszont mivel magyarázod?
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Csevegésre használjátok a friss, ropogós OFFtopicot!
- Spórolós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Politika
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Gaming notebook topik
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Core i5-10400F + gyári cooler eladó
- Intel Xeon E5-2600 v3 processzorok - E5-2603v3,2650v3,E5-2658Av3,E5-2660v3,E5-2680v3,E5-2690v3
- Intel Xeon E3-1220v6 4 mag / 4 szál 3.0GHz+ processzor, ajándék GD900
- Intel Core i7-9700 - i7-8700 - i3-8300 - i3-8300T - Gold G5600 / garancia / számla / több db
- i9-14900K + PHANTOM GAMING ASRock Z790 Riptide WiFi
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- HP szerverek áron alul
- Samsung Galaxy A13 4G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Thinkpad P16s notebookot vennék
- Hp Prodesk 600 G5/G6 SFF/ i5 8-9-10 gen, i7-9700 vagy "félkonfig"/ Win11- Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest