- Melyik tápegységet vegyem?
- Új, Prime szériás ház jelent meg az ASUS kínálatában
- Gépösszerakó topik kezdőknek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Programajánló: közeleg az idei Bacsis-tuning Retró Számítógép kiállítás
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
honfoglalo
senior tag
válasz
joecontra #7818 üzenetére
Ja, tehát hogy arra gondolsz talán a monitor a rossz, és ezt kiszűrendő próbálkozzak másik laptoppal/monitorral, hogy kiderüljön melyik a rossz..
Egyébként ettől függetlenül, arra amit kérdeztem igen a válasz? (ha vennék új gépet menne-e a monitoron, ha nem hibás a monitor)
köszi -
honfoglalo
senior tag
válasz
joecontra #7814 üzenetére
Hogy konfiguráljam külön? A kiterjesztett asztal mit jelent? Igazából nem ez az eset érdekel, hanem hogyha vennék egy lenovo laptopot, ami ugyanilyen felbontású mint a mostani, akkor ugyanolyan képet adna-e az 1440x900-as monitoron mint a mostani pc, amiről a monitor megy.
-
honfoglalo
senior tag
válasz
joecontra #7812 üzenetére
Próbáld meg egy nagyobbal is, hátha.
Nem lehet nagyobbal a max amit ki lehet választani az az 1440x900.De ilyenkor mindkét megjelenítőn ugyanaz van?
Igen, másolom a laptop képét a monitorra, ilyenkor még a laptop natív felbontását sem bírja, csak eggyel kisebbet - ahogy írtam eddig is -, szóval ilyenkor mindkettőn uaz a kép van. -
honfoglalo
senior tag
válasz
joecontra #7805 üzenetére
Köszi.
És egyébként egy 1366x768 felbontású laptopnak tiszta képet kéne adnia 1440x900-on?
Nem lesz torz elvileg, hogy más a méretarány? VGA kábellel is működnie kellene, ha veszek egy új notebookot 1366x768 felbontásút, akkor ha 1440x900-as monitorra rakom vga kábellel, akkor ugyanolyan képet kapok mintha a pc-re kötném a monitort?
köszi -
honfoglalo
senior tag
válasz
joecontra #7803 üzenetére
Szia!
Minden elérhető felbontással próbálkoztam, ha azt az opciót választom, hogy két képernyőn legyen megjelenítés (laptop+monitor) akkor 1366x768 a legnagyobb (a laptopon körbe egy fekete sáv jelenik meg a kép körül, összeugrik a kép) , de azt nem engedi beállítani, max. 1280x768-t illetve minden kisebb is megy, de az összes homályos. Ha csak a monitorra rakom a képet akkor engedi az 1440x900-at is de az is homályos.
Kérdés, hogy ez azért lehet, mert ilyen a laptop? -
honfoglalo
senior tag
-
honfoglalo
senior tag
Samsung NP350-et vennék, monitorra kötve használnám. Próbaképp egy ilyen monitorra kötöttem ezt a laptopot. Csak VGA-n keresztül lehet, más a monitoron nincs. Az eredmény borzalmas, homályos. Kétféle kábellel is próbáltam (vastag, szigetelt és gyári), illetve több helyen, hogy lehetőleg ne zavarja semmi egyéb a jelet.
Ha mindkét kijelzőn való megjelenítést állítom be akkor a laptop képe összeugrik, egy fekete keret jelenik meg, a monitorra pedig a max. választható 1366x768 lenne, de azt nem bírja beállítani, csak az 1280x768-at. Mi miatt ilyen rossz, egy NP350-nel is uez lenne, vagy a gyenge laptop miatt (videokártya) ez az eredmény?
köszi -
honfoglalo
senior tag
2x ment
-
honfoglalo
senior tag
valaki?
köszi -
honfoglalo
senior tag
Samsung NP350-et vennék, monitorra kötve használnám. Próbaképp egy ilyen monitorra kötöttem ezt a laptopot. Csak VGA-n keresztül lehet, más a monitoron nincs. Az eredmény borzalmas, homályos. Kétféle kábellel is próbáltam (vastag, szigetelt és gyári), illetve több helyen, hogy lehetőleg ne zavarja semmi egyéb a jelet.
Ha mindkét kijelzőn való megjelenítést állítom be akkor a laptop képe összeugrik, egy fekete keret jelenik meg, a monitorra pedig a max. választható 1366x768 lenne, de azt nem bírja beállítani, csak az 1280x768-at. Mi miatt ilyen rossz, egy NP350-nel is uez lenne, vagy a gyenge laptop miatt ez az eredmény?
köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Építő/felújító topik
- Villanyszerelés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Discord
- Óvodások homokozója
- Új, Prime szériás ház jelent meg az ASUS kínálatában
- Fotók, videók mobillal
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- 23"-os HP Elite Display E232, FHD/IPS, HDMI-s monitor, garancia!
- 12.000 ft tól elvihető ELITRO Bankmentes , kamatmentes vásárlás .Cooler Master GM2711S Monitor
- Dell Alienware AW2724HF - IPS / 360Hz - 3 év Oazis garancia
- LG 32UL750-W Monitor, 31,5" 4K UHD USB-C eladó közel féláron
- LG (45GR95QE-B) QHD OLED 240HZ GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- Samsung 840 SSD 120GB újszerű, 100/100
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged