Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kidus
őstag
Ha harc, hat harc, en meg 6 evig dolgoztam mint asszisztens, allatorvosok es allatok kozt minden nap. Mondhatom, hogy ebben, es allatok kozt nottem fel.
Na kinek van igaza?Kutyakozmetika tanfolyam, igen komoly lehet ebbol a szempontbol
En azert nem mernek ilyet allitani magamrol, hogy felismerem a legtobb komoly betegseget, meg hogy allatorvosi alapismeretek, ahhoz egyetem kell....Egyebkent nem szandekozom vitatkozni, en mindig mindenhol elmondom amit ugy erzek el kell, mert valahogy kotelessegemnek erzem a hulyeseg irtasat, de utana nekem mindegy.
Ezert aztan le is zarom a dolgot, neked azt ajanlom olvass utana komolyabban, tobbieknek szinten ugyanezt. Az informalodas mindig nagyon fontos.
Mindenki a sajat eszere hallgasson, es ha nem biztos benne hogy olyat ajanl ami jot tesz, NE tegye.szerk:
"Más dologban amúgy se hiszem hogy igazat adnék, vagy egyenlő vitapartnerek lennék"
Na ezzel egyetertek. Messze vagy te attol
Új hozzászólás Aktív témák
- Bittorrent topik
- Milyen videókártyát?
- Computex 2025: Rakétasebességgel száguld a Kingston Fury
- Elemlámpa, zseblámpa
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- iRiver: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
- Macska topik
- További aktív témák...
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest