Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• scout pro

csendes tag

HP Ink Tank 415:
    2. új készülék is hibás, volt először fekete nyomtatófej csere, utána fekete + színes. Még mindig csíkos a nyomat, vagy el is van kenődve.

• scout pro

csendes tag

válasz Csavarnyuzo #3243 üzenetére

Azért írok, hogy mindenki okuljon belőle:

HP ügyfélszolgálat: a frissen vett nyomtatót is csak felújított használtra cserélik (3-4 hónapos), elvileg azt is csak 30 nap után, de ha nagyon kérik akkor ilyen esetben is.

Az eladó korrekt volt, elküldte az új nyomtatót, a másikat pedig a futár elvitte.

Sajnos ez sem működik jól: sokadszori tisztatás után is csíkokban hiányzik valamelyik szín (sárga, vagy fekete), és el is keni már a festéket.
    Van továbbá egy olyan hang is néha mintha dörzsölné a papírt.
    Rendkívül zajos, a papírt alig veszi fel.

Bár nem írtam hibának, de van egy idegesítő folyamatos hangjelzés (leírásban nem szerepelt), nem tudom melyik HP terméknél van még, ezt is jeleztem a HP ügyfélszolgálatnak, mondták hogy energiatakarékosságra hívják fel így a figyelmet. Mondtam, hogy ez szuper mert a HP külön kérte az egyik leírásban hogy ne sűrűn legyen ki-bekapcsolva a készülék.

Az új nyomtatónál még az is külön csapás volt, hogy a telepített nyomtatóvezérlő nem kéri/nem engedi az új termék regisztrálását a programból. A HP weblapján persze ezt a típust nem lehetett regisztrálni, csak ink tank 315 és 515-öt.
    Volt egy 2 éves kiterjesztett jótállásos kupon, mert ugye alapból 1 év jótállás van a termékre, ezt is csak a hpshop weblapról lehetett regisztrálni (a tippet a HP Üfsz. adta).

az Epsonos topikban írták hogy egyre rosszabbak az Epson nyomtatók, a HP-re sem tudok jót mondani... egy 14 éves HP PSC 1510-et szerettem volna leváltani... Nem tudom van-e egyáltalán olyan amit megéri megvenni... (brother?)

• scout pro

csendes tag

Sziasztok!

Ma érkezett meg a HP ink tank 415 nyomtatóm (külső tintatartályos).
    Sajnos, sárga színt nem nyomtat, szoftveres tisztítás sokszor megvolt, A4 lapra rajzoltam egy tömör sárga téglalapot és nyomtattam (vagy semmi, vagy csak néhány halvány csík), nyomtatófejet kivettem, és visszaraktam.
    Nem történt változás.

A csőben nincs tinta sem, pedig a tartály fel van töltve.

A többi színnel nincs probléma.

Mit szabad tennem? Ha jól gondolom levegő lehet benne, vagy a cső/tartály átmenet hibás/eltömődött/lyukas.

(Vagy inkább hozzá se nyúljak csak küldjem vissza?)

Új hozzászólás Aktív témák