Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA® driverek topikja
- A frissítési frekvenciához igazítja a képkockagenerálást az új Lossless Scaling
- Házimozi belépő szinten
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- SoundBlaster X-Fi
Új hozzászólás Aktív témák
-
scout pro
csendes tag
HP Ink Tank 415:
2. új készülék is hibás, volt először fekete nyomtatófej csere, utána fekete + színes. Még mindig csíkos a nyomat, vagy el is van kenődve. -
scout pro
csendes tag
válasz
Csavarnyuzo #3243 üzenetére
Azért írok, hogy mindenki okuljon belőle:
HP ügyfélszolgálat: a frissen vett nyomtatót is csak felújított használtra cserélik (3-4 hónapos), elvileg azt is csak 30 nap után, de ha nagyon kérik akkor ilyen esetben is.
Az eladó korrekt volt, elküldte az új nyomtatót, a másikat pedig a futár elvitte.
Sajnos ez sem működik jól: sokadszori tisztatás után is csíkokban hiányzik valamelyik szín (sárga, vagy fekete), és el is keni már a festéket.
Van továbbá egy olyan hang is néha mintha dörzsölné a papírt.
Rendkívül zajos, a papírt alig veszi fel.Bár nem írtam hibának, de van egy idegesítő folyamatos hangjelzés (leírásban nem szerepelt), nem tudom melyik HP terméknél van még, ezt is jeleztem a HP ügyfélszolgálatnak, mondták hogy energiatakarékosságra hívják fel így a figyelmet. Mondtam, hogy ez szuper mert a HP külön kérte az egyik leírásban hogy ne sűrűn legyen ki-bekapcsolva a készülék.
Az új nyomtatónál még az is külön csapás volt, hogy a telepített nyomtatóvezérlő nem kéri/nem engedi az új termék regisztrálását a programból. A HP weblapján persze ezt a típust nem lehetett regisztrálni, csak ink tank 315 és 515-öt.
Volt egy 2 éves kiterjesztett jótállásos kupon, mert ugye alapból 1 év jótállás van a termékre, ezt is csak a hpshop weblapról lehetett regisztrálni (a tippet a HP Üfsz. adta).az Epsonos topikban írták hogy egyre rosszabbak az Epson nyomtatók, a HP-re sem tudok jót mondani... egy 14 éves HP PSC 1510-et szerettem volna leváltani... Nem tudom van-e egyáltalán olyan amit megéri megvenni... (brother?)
-
scout pro
csendes tag
Sziasztok!
Ma érkezett meg a HP ink tank 415 nyomtatóm (külső tintatartályos).
Sajnos, sárga színt nem nyomtat, szoftveres tisztítás sokszor megvolt, A4 lapra rajzoltam egy tömör sárga téglalapot és nyomtattam (vagy semmi, vagy csak néhány halvány csík), nyomtatófejet kivettem, és visszaraktam.
Nem történt változás.A csőben nincs tinta sem, pedig a tartály fel van töltve.
A többi színnel nincs probléma.
Mit szabad tennem? Ha jól gondolom levegő lehet benne, vagy a cső/tartály átmenet hibás/eltömődött/lyukas.
(Vagy inkább hozzá se nyúljak csak küldjem vissza?)
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen routert?
- PlayStation 5
- The First Berserker: Khazan
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Sorozatok
- További aktív témák...
- HP Laserjet 26A (CF226A) Gyári fekete lézer tonerkazetta
- HP DeskJet 2320 Multifunkciós Nyomtató
- Samsung SCX-4500 multifunkciós gép (a nyomtató része nem működik)
- HP deskjet 2721e MULTIFUNKCIÓS TINTASUGARAS Nyomtató, ajándék 2 patronal! AKCIÓS ÁRON!!
- Utángyártott CLT-406S / CLP-360 toner Samsung nyomtatókhoz
- Samsung Galaxy A23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad 3! R3 7320U / 16GB DDR5 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest