- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- iPad topik
- Milyen egeret válasszak?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Kiszáll az optikai meghajtók piacáról a Pioneer
- Tápválasztás PC-hez: ne ezt rontsd el – Tech Percek #8
-
PROHARDVER!
A játékról: az alapötlet nagyon egyszerű (by Tibiajax), adott egy képkocka, ami alapján a résztvevőknek ki kell találni, hogy melyik filmből lett kivágva. Természetesen bárki beszállhat a játékba, ennek csupán annyi feltétele van, hogy betartja a játék szabályait.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ricco_hun
senior tag
válasz
eziskamu #31775 üzenetére
Aha, csak az a topik már 2004-ben kihalt kemény 25 hsz után. Azért bátorkodtam ide beírni, mert láttam, hogy az egyik előttem szólónak is sikerült segíteni (ő pl. két filmhez is segítséget kért). Nagyon hálás lennék, ha valaki mégis tudna nekem ebben a topikban segíteni.
-
Ricco_hun
senior tag
Úristen! Nem hittem hogy lesz ilyen topik, de mégis. Már a halálomon vagyok, hogy nem tudom az egyik film címét. Mentsetek meg!
A film egy 2000-es évek elejei (rugalmasan kezeljétek a dátumot
) vígjáték, ilyen vadkanok meg én és én meg a tehén "szintű".
Tehát amikre emlékszem a filmből:
- egy baráti társaság egy nagy kastélyszerű (hát amerikában az az átlagos gazdag családi ház) házba tartandó esküvőre hivatalos (az esküvő sem tuti), ami nagyon megmaradt, hogy az egyik srác néger közülük és a többiek megdumálják, hogy adja ki magát a híres alsógatya-modell-nek, hiszen a plakátokon a modell arcát úgysem mutatják. Csakhogy a gatya-modellnek van egy piercing a mellbimbójában, ezért a néger srácnak is be kell tenni egyet, hogy hiteles legyen a csajok előtt. Később egy incidens során amikor a srác ki akar mászni az emeleti ablakon valamibe beleakad a mellbimbó-piercinge és leszakad a mellbimbója, aztán elkezdik keresni a leszakadt mellbimbót, asszem utána viszik a kórházba.....
- a másik ami még nagyon megmaradt a filmből az egy csaj, akinek majd a fél testére (asszem
) egy kigyó van tetoválva.
Örök hálám annak, aki emlékszik erre a filmre. Big THX.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H170M i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB KOLINK Observatory Lite TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R3 3100 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500XT 4GB BitFenix Neos Thermaltake 500W
- BESZÁMÍTÁS! Asus H110M i5 7400 8GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB ZALMAN S3 TG Chieftec 600W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD / MT I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
- 250db DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Lenovo Thinkpad T14 üzleti i5-10310u 10th gen. 8-32Gb RAM 256GB-1TB SSD gar.
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest