- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dolby
senior tag
válasz
mr_ricsi #1221 üzenetére
Köszi, nagy nehezen erre jutottam én is, és azóta megy viszonylag rendesen, demég mindig van egy furcsasága a lapnak ami sztem csak állítási hiba, mégpedig:
ha változtatok a hardverek berakásán, pl + winyót hozzáteszem, vagy memóriát kiveszek hozzáteszek stb, akkor megintcsak nem küld ki képet a monitorra, csak egy cmos törlés után hajlandó rendesen elindulni. És ebben mit tanácsoltok?
Köszi -
Allien
veterán
válasz
mr_ricsi #1179 üzenetére
Erről a technikáról még nem hallottam. Kicsit bővebben? Pl. Ennek az a feltétele, hogy bejöjjön a bios, gondolom (minden gépnél u.a. a folyamat, tehát Ctrl+Home bill kombó)? Nekem az volt a gond, hogy még odáig sem jutott el a lapom.
Nomármost, egy ECS K7S5A lapnál nem éri meg elvinni, és megcsináltatni, mert 5E HUF-rt már Nforce2-s lapot lehet venni (újjonan, zacsis kiszerelésben). Nekem meg 3E-be került a bios égetése, igaz, dfi-be, és 37 volt (kiszedtem a chip-t, elvittem, ''beleírta'' a cuccot, amit vittem magammal, hazavittem, műxik azóta is). -
Cronenberg2
csendes tag
válasz
mr_ricsi #1179 üzenetére
Ez nagyon jol hangzik. Koszi a tanacsot. Remelem hasznalja majd a floppyt, ha Ctrl+home-ot hasznalok. Kar, hogy eddig errol nem olvastam. Tehat azt mondod, hogy az ecs honlaprol toltsek le egy nem tuning biost es csak az legyen a floppyn es bekapcs kozben CTRL+HOME hasznalat, majd idealis esetben 4 fütty??
Ez nagyon jo hir
Koszi a tanacsot
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Milyen videókártyát?
- TCL LCD és LED TV-k
- Reklámblokkolók topikja
- OTP Bank topic
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Google Pixel topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- További aktív témák...
- Kingston KF560C32RSAK2-32 - DDR5-6000Mhz - DualChannel CL32 - 32GB - Led
- Eladó saját használatból MSI Z87-G43 GAMING 1150-es foglalatú alaplapom
- Kingston Fury Renegade DDR5 6400mhz kit
- Eladó félkonfig!!! Asus H110M-K és i5 6400 CPU!!! Beszámítok!!!
- RITKASÁG !! ASUS P5QL-M DELUXE/WIFI-AP /Xeon Bios /Xeon X5470 /2X4GB DDR2 /Thermaltake Hűtő
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 OC 8GB NZXT H400 fekete Enermax 750W
- Bontatlan SteelSeries QcK 3XL egérpad
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest