Hirdetés
- Három játékprofillal készült az új Arc meghajtó
- Befutottak a beágyazott rendszerekbe szánt, tempós Ryzenek
- Mi történik a szemeddel, ha napi 8 órát monitort nézel? | Orvos válaszol
- A Synology visszatáncolt a saját márkás HDD-k megkövetelésének kapcsán
- 350 Hz-es IPS kijelzővel gyarapodott a Samsung portfóliója
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovsol
titán
válasz
mikrofon #170 üzenetére
HDR az egyik, azt tájképek esetén gyakran használom ha az ég is benne van.
Focus stacking, az mondjuk PS-ben szoktam, de a LR+PS előfizetés párban van.
Panoráma szintén. De ezt igazából nagyon sokan hiányolják ahogy néztem a neten.Azt nem tudom olyant lehet, hogy egy kép módosításait rámásolom több képre? Timelapse készítéskor jó lenne ha több száz képre rá tudnám húzni ugyan azokat a beállításokat.
Azt is szeretem, hogy LR-ban ki tudom választani a kamera jpeg profiljait is. Ahogy látom itt beépítve ezek nincsenek.
Közben taálom meg az apró dolgokat. Pl előbb még nem tudtam, hogy a dőlést hogy lehet vonal húzással korrigálni, de azóta megtaláltam.
Olyant lehet itt is, hogy pl LR-ban ha lenyomom az altot akkor mutatja a white, vagy blackek mozgatásakor mi bukik be. Vagy a sharpening esetén is maskolható, ha altot nyomom akkor látom mire hat az élesítés.
Egyébként egyre jobban tetszik. A color editing panel szerintem sokkal jobb, mint a LR. És itt bármit lehet rétegen szerkeszteni, nem csak bizonyos dolgokat.
Most 149€ helyett 67€ ért meg tudnám venni, amit bizony még akkor is megér ha megtartom mellé az LR+PS előfizetés is, és bizonyos dolgokra azokat használom tovább.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Mr. Beast retteg, elveszi az AI a munkát
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- Elszipkázza az olvasókat a nagyobb weboldalaktól az AI
- Dell notebook topic
- iPhone topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3394, 94% Akkumulátor
- Több db Nvidia Quadro K2200 4GB GDDR5 újszerű, karcmentes videokártya számlával
- Bomba ár! Lenovo 14W Gen2 - AMD 3015e I 4GB I 128SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- ÚJ HP OmniBook Ultra Flip 14"OLED 2,8 K 120Hz - Ultra 7 256V - 16GB - 1TB - 2,5 év gari - MAGYAR
- iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3457, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest