- Megjött a Chieftec VEGA M szériás tápok legnagyobb teljesítményű kiadása
- 280 Hz-es, remekül felszerelt WOLED monitor jött a Gigabyte gondozásában
- Itt az AI videók TikTokja, az OpenAI új agymenése
- Rekordösszegért kerül szaúdi kézbe az Electronic Arts
- Nem saját tervezésű a Zhaoxin új szerverprocesszora
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovsol
titán
válasz
mikrofon #170 üzenetére
HDR az egyik, azt tájképek esetén gyakran használom ha az ég is benne van.
Focus stacking, az mondjuk PS-ben szoktam, de a LR+PS előfizetés párban van.
Panoráma szintén. De ezt igazából nagyon sokan hiányolják ahogy néztem a neten.Azt nem tudom olyant lehet, hogy egy kép módosításait rámásolom több képre? Timelapse készítéskor jó lenne ha több száz képre rá tudnám húzni ugyan azokat a beállításokat.
Azt is szeretem, hogy LR-ban ki tudom választani a kamera jpeg profiljait is. Ahogy látom itt beépítve ezek nincsenek.
Közben taálom meg az apró dolgokat. Pl előbb még nem tudtam, hogy a dőlést hogy lehet vonal húzással korrigálni, de azóta megtaláltam.
Olyant lehet itt is, hogy pl LR-ban ha lenyomom az altot akkor mutatja a white, vagy blackek mozgatásakor mi bukik be. Vagy a sharpening esetén is maskolható, ha altot nyomom akkor látom mire hat az élesítés.
Egyébként egyre jobban tetszik. A color editing panel szerintem sokkal jobb, mint a LR. És itt bármit lehet rétegen szerkeszteni, nem csak bizonyos dolgokat.
Most 149€ helyett 67€ ért meg tudnám venni, amit bizony még akkor is megér ha megtartom mellé az LR+PS előfizetés is, és bizonyos dolgokra azokat használom tovább.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- Nintendo Switch 2
- iPhone topik
- Intel Core i7-5xxx "Haswell-E/EP" és i7-6xxx "Broadwell-E/EP" (LGA2011-v3)
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Küszöbön az androidos PC-k
- Projektor topic
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- További aktív témák...
- ÚJ ! TAMRON 18-300 F/3.5-6.3 Di III-A VC VDX SONY-E APSC
- Eladó Nikon D40 minden tartozékával+fotós táska
- Sony A7 III Fullframe kamera, Smallrig, Portrémarkolat, 20eexpo
- Professzionális fotó- és videófelszerelés bérlés
- Alacsony expós, nagyon szép állapotú D7200 + fix35 objektív és kit obi eladó táskával,tartozékokkal!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3507
- Xiaomi 14T 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gombászkönyvek egyben
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest