Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • fattyu

    veterán

    válasz Bazsy #9764 üzenetére

    megvan a haszna és lehet használni de amiatt hogy tulképpen beltérben az 50 apscn elég sok, odakintre napközben felesleges az 1.8, az hogy 1.8on takonylágy a képe, és az hogy ugyanezt a gyútávot kerekítve egy stoppal lassabban tudja a másik üveg azt fogja eredményezni hogy az első lelkesedések után "cseréljen üveget a halál" állapot lesz belőle :)

    Te ismered magad te tudod igaz lehet-e ez én csak tippelek.

    Csillagos ég jó móka és oda valóban nem árt a gyors obi de az ekvivalens 80 nem túl hasznos arra. arról nem beszélve hogy ott sem ártana ha a sarkokba a csillagok is pontszerűek lennének, vagyis kb 2.8ig rekeszelni kell az 50 1.8at amugyis tehát megint ottvagy hogy értelmetlen. Míg a pl a 17 (ekv 27) mm 2.8on már elég kellemes sebesség és látószög éjszakai tájazáshos meg csillagelmozdulásra...

    mondom ezek csak az én meglátásaim. Lehet neked teljesen mások a szempontjaid és TUDOD mit akarsz. Ha nem akkor azért alaposan át kell gondolni.

    SZERK: azt már meg sem említem hogy van IS a 17-55ben ami ha nem mozgó témát lősz akkor bőven többet ér mint amennyivel gyorsabb az 1.8.

    [ Szerkesztve ]

    a hülyeséget, az embereket, a dugót, az időjárást, a késést, és a várakozást leszámítva szinte mindent jól viselek

Új hozzászólás Aktív témák