- Továbbfejlesztette az SP szériás, kompakt tápegységeit a Lian Li
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Olcsónak ígérkező, madzagos egér jelent meg az ASUS ROG-os portfóliójában
- Kriptobányászatra használta az AI-ra vásárolt hardvereket a Northern Data?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Házimozi haladó szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- OLED TV topic
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
Minden, ami "bundli"!
Részletek a legördítés után.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZsZso
Közösségépítő
válasz
Sirandrish #7200 üzenetére
Igen, a két heteseknél általában ez bevett szokás. Ezt jelzi a "More games coming soon!" felirat is a kérdőjeles kép alatt.
Már leírtam régebben, de leírom most is, mert látom van pár új olvasónk.
Tipp Humble Bundle vásárláshoz:
1. Légy résen amikor indul (kedd/csütörtök 20:00)
2. Nyisd meg két fülön(, ha érdekel a BTA)
3. Bizonyos időközönként mindig a drágább fület frissítsd, hogy az olcsóbb érintetlen maradjon.
4. Ha meg vagy elégedve az átlagárral és filózol a BTAn (vagy akár az $1 -os tieren), akkor vedd meg a bundlit az olcsóbb fülön. Az átlagár (BTA) fixálva lesz ezen a ponton, úgyhogy ha később ki akarod egészíteni a csomagot, akkor ehhez mérten kell kalkulálnod majd. Elég $0.01 -t költeni rá.
5. Ha két hetes, akkor várd ki a bónusz játékokat és dönts, hogy meg akarod -e venni.Innentől kezdve a csomagod kiegészítheted annyival amennyivel akarod, ha ellátogatsz a HumbeBundle/Purchases oldaladra és kiválasztod a megfelelő bundlit. Nem árt tudni, hogy mindezt a csomag lejártát követő 30 napig megteheted! így van elég időd agyalni rajta. Legfeljebb $0.01 -et vesztessz az ügyön, ha közben a $1 -os tier iránt is elvesztetetted az érdeklődésed.
Szerk: addig szüttyögtem, míg NyMRooD is leírta ugyanezt. Én egy picit szájbarágósabban, de inkább legyen kétszer mint egyszer sem!
-
NyMRooD
őstag
válasz
Sirandrish #7200 üzenetére
Igen. De oda is van írva.
Szerk 1: Jó tanács: Ha az 1 dolláros kell és csak a BTA-n gondolkozol vedd meg az 1 dollárost az elején és akkor később kiegészítheted, így az átlag nem növekszik tovább. Ha az 1 dolláros is kétséges akkor is fixálhatod az átlagot ha 0.01 dollárt fizetsz (persze így nem kapsz kulcsokat).
Szerk 2: Én tegnap 20 órakor oda kapcsoltam mert tudtam, hogy akkor lesz váltás, akkor az átlag $6.25, nem frissítettem és nem is zártam be az oldalt, így mikor láttam, hogy nagyon elszáll az ár, még mindig megtudtam venni $6.25-ért.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban magánszemélyeknek szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
Kiemelt bundle oldalak:
- Hardcore café
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Autós topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Honor Magic 7 Pro 512 Gb - AI Pro kamera, 6,8 120 Hz LTPO OLED, Snapdragon 8 Elite,3 hó gari!
- Samsung Galaxy Z Fold6 Navy Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Galaxy AI,2027. 09. 19
- Apple iPhone Air Space Black Pehelykönnyű elegancia,100% akku (6 ciklus) Garancia 2026. 09. 25
- Alienware AW3423DWF Ívelt Gamer Monitor!34"/QD-OLED/165hz/0,1ms/10BIT/Freesync-G-sync/Alien FX
- Iphone 15 Pro Max 512GB Natúr titán
- 8 GB-os GeForce RTX 2060 SUPER (OEM HP) - garanciával
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- Eladó Realme gt neo 2 5g Dobozában tokkal
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest